Ana SayfaDizilerYıllar Sonra Ailesinin Kökenini Kapadokya'da Öğrendi

İlgili Postlar

Yıllar Sonra Ailesinin Kökenini Kapadokya’da Öğrendi

Çekimleri Kapadokya’nın eşsiz doğasında devam eden, Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncuları Jessica May ve Hilmi Cem İntepe, Litvanya Fahri Konsolosluğunu ziyaret ettiler. İşte Detaylar..

Yeni Dizi Heyecanı Yaşayan Jessica May Objektif Karşısına Geçti!

Yıllar Sonra Ailesinin Kökenini Kapadokya’da Öğrendi

“Yeni Gelin” dizisiyle tanınan Brezilyalı güzel model ve oyuncu Jessica May, Atv’de yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

9 yıldan beri Türkiye’de yaşadığını ve Kapadokya’ya ilk kez Maria ile Mustafa dizisinin çekimleri için gelme fırsatı bulduğunu söyleyen Jessica May; “Kapadokya çok gizemli bir bölge, çok beğendim” dedi.

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Jessica May: “Çok Güzel Bir Deneyimdi”

Sözlerine devam eden oyuncu Jessica May; “Burada da kaldığımız otelin sahibi Yakup Dinler, Litvanya’nın Fahri Konsolosu çıkınca mutluluğum daha da arttı. Çünkü dedem ve babaannem Litvanya’da doğup, çocukken Brezilya’ya gitmişler. Yakup Bey’den onların kökenleri hakkında bir sürü şey öğrendim. Eski Litvanya fotoğraflarına baktım. Çok güzel bir deneyimdi” dedi.

Hilmicem İntepe: ‘Dayak Yedim’

Maria ile Mustafa’nın Aşk Hikayesi Çok Yakında Atv’de

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Jessica May Kimdir?

Yabancı bir kızla Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu alan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında ekran yolculuğuna başlayacak.

Jessica May: “İhanetleri Kolay Kolay Unutmam”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler