Ana SayfaÜnlülerJessica May: "İhanetleri Kolay Kolay Unutmam"

İlgili Postlar

Jessica May: “İhanetleri Kolay Kolay Unutmam”

“Yeni Gelin” dizisinde “Bella” karakterini canlandıran Jessica May geçtiğimiz gün bir röportaj verdi. Kendisi hakkında sorulan soruları samimi bir şekilde yanıtlayan başarılı oyuncu “MAG” Haziran sayısı için verdiği özel röportajında merak edilenleri yanıtladı. İhanetler hakkında ne düşündüğü sorusu sorulduğunda ise Jessica May: “İhanetleri kolay kolay unutmam” yanıtını verdi.

“Türkiye Benim İkinci Vatanım”

Kısa bir süre önce “Yeni Gelin” dizisiyle ekran karşısına geçen Jessica May, MAG için özel bir röportaj verdi. Türkiye’yi çok sevdiğini dile getiren Brezilya’lı güzel, Türkçe’yi ilk duyduğunda çok sempatik bir dil olarak geldiğini itiraf ederek, burada olmaktan olan duyduğu mutluluğu “Türkiye benim ikinci vatanım” diyerek dile getirdi.

Yeni Gelin dizisinin ‘yeni gelin Bella’sı Jessica May evlendi!

“ Brezilya ve Türkiye birbirine çok benziyor”

Asıl vatanı Brezilya olan Jessica May, ülkesiyle Türkiye’nin birbirine çok benzediğini bu nedenle de buraya alışmakta güçlük çekmediğini anlattı. Oyunculuk kariyerine yeni başlayan başarılı model, biyolojik bilimler okuyacakken kariyer planlamalarının bir anda değiştiğini ve ülkesinde modellik yapmaya başladığını açıkladı.

Jessica May Kimdir?

Jessica May: “İhanetleri Kolay Kolay Unutmam”

Sema Keçik, Dağan Güleç, Renan Bilek ve Yonca Şahinbaş gibi usta isimlerin yer aldığı “Yeni Gelin” dizisiyle ekran karşısına geçen Jessica May, kendisine yapılan ihanetleri asla unutmadığını dile getirdikten sonra, evliliği hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Brezilya’da gelin kaynana arasında çekişmeler yaşanmadığını dile getiren başarılı oyuncu evliliğinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Sema Keçik Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler