Ana SayfaDizilerYasak Elma Yerli Yalan Rüzgarı Mı Olacak? Yeni Sezonda Süpriz Karakterler Katılacak!

İlgili Postlar

Yasak Elma Yerli Yalan Rüzgarı Mı Olacak? Yeni Sezonda Süpriz Karakterler Katılacak!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçtiğimiz günlerde sezon finali yaptı. Dizideki entrikalar, yaşanan bazı olayların günlük hayata uymadığı yönünde eleştiriler alıyordu. Ancak dizinin bölümleri ilerledikçe izleyenler olaylarda mantık aramamaya ve kimi zaman komik yada trajikomik bularak diziyi farklı bir yere koymaya başladılar. Entrikası bitmeyen dizi uzun yıllar süreceği konuşuluyor. Yasak Elma yerli Yalan Rüzgarı Mı olacak? Diziye yeni sezonda süpriz karakterler katılacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Yasak Elma Yerli Yalan Rüzgarı Mı Olacak?

Yasak Elma dizisine sosyal medyada ‘ Yerli Dallas’ diyenler oldu. Ancak doğru tespit ‘ Yerli Yalan Rüzgarı’ olduğu yine sosyal medyadan çıktı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşesinde bu konuyu ele aldı ve Yasak Elma’nın bir dönem ekranlarda en çok izlenen dizisi Amerikan yapımı ‘Yalan Rüzgarı’ ile benzerliğini ortaya koydu.

Entrikası hiç bitmeyen Yasak Elma dizisinin Yalan Rüzgarı gibi yıllarca sürecek olduğunu da söyleyen Koloğlu, yeni sezonda Nesrin Cevatzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin dizinin gidişatını etkileyeceğini ve büyük bir ihtimalle süpriz yeni karakterler de diziye katılabileceğini yazdı.

YERLİ YALAN RÜZGARI KALİTESİNİ YAKALAYAN İLK TÜRK DİZİSİ!

Sina Koloğlu yazısında; Yerli Yalan Rüzgarı’nın final yaptığını, bu kendisinin değil Ekşi sözlükte okuduğu yorumlardan biri olduğunu, bu yakıştırmanın ‘Cuk’ oturduğunu Yasak Elma için… Koloğlu, Yalan Rüzgarı kalitesini yakalayan ilk Türk dizisi olduğunu ve su 35 yıl gecikmeyle de olsa başarıldığını ifade ederek, bu dizinin Yalan Rüzgarı dizisinden eksiği olmadığını fazlası olduğunu, dizinin 20 sene devam edebilecek güçlü karakterlerin, dinamizmin ve entrika potansiyelinin olduğunu ifade etti.

DİZİNİN SENARİSTİNE TEBRİKLER GELİYOR!

Dizinin senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Soyata’ya dizinin başarısından dolayı tebrikler geliyor. Koloğlu, dizinin senaristlerini uzun yıllardır tanıdığını, yani nasıl ve ne aşamalarla bu noktalara geldiğini çok iyi bildiğini, önce mutfakta piştiklerini sonra üreten tarafa geçtiklerini ve ‘ Telenovela’ tarzının en başarılı senaristlerinden olduklarını ifade etti.

Yasak Elma yeni sezonda yine ortalığı kasıp kavuracak. Nesrin Cevatzade, dizinin tüm seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

 Yasak Elma Gelecek Sezon İlk Fragmanı İzle! Halit Fakir Yıldız Zengin Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler