Ana SayfaKimdirJessica May Kimdir?

İlgili Postlar

Jessica May Kimdir?

Jessica May Kimdir?

Ekranların en sevilen romantik komedi dizisi Yeni Gelin oyuncularından Bella kimdir? Güzel oyuncu hakkında bilinmeyenler haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Jessica May Kimdir?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Brezilya’da dünyaya gelmiştir. Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu olan Jessica, oyunculuğa olan ilgisiyle beraber mesleğini değil oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Jessica May 1.75 boyunda ve 53 kilodadır. Yay burcu olan Jessica Yeşil gözleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmektedir.

Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla birçok kişinin sevgisini üzerine çeken Jessica, yakın çevresinde hayvan severliğiyle bilinen ünlüler arasındadır. 15 yaşına kadar hayatını çiftlikte sürdüren Jessica’nın annesi öğretmen babası çiftlik işiyle uğraşmaktadır. İki kardeşi olan Jessica May’ın erkek kardeşinin mesleği veterinerliktir. Türkiye’yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica’nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak istediği söyleniyor.

Yeni Gelin Dizisinde ‘Bella’ Rolünde

Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Bakalım Bella’nın iyiliği herkesi iyi etmeye yeter mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler