Ana SayfaÜnlülerYeni Gelin dizisinin 'yeni gelin Bella'sı Jessica May evlendi!

İlgili Postlar

Yeni Gelin dizisinin ‘yeni gelin Bella’sı Jessica May evlendi!

Yeni Gelin’in ‘yeni gelin Bella’sı Jessica May evlendi! Yeni Gelin dizisinde rol alan Jessica May, gerçekten yeni gelin oldu. Jessica May, evlendi. Detaylar haberimizde…

Jessica May Türkiye’nin Gelini Olacak

Jessica May evlendi

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin isimli sevilen dizide rol alan güzel oyuncu Jessica May, gerçek hayatta da yeni gelin oldu. Dizide Bella karakterine hayat veren May, evlendi.

Jessica May Kimdir?

Jessica May ve Hüseyin Kara’dan yöresel Brezilya düğünü

Jessica May, Rizeli fotoğrafçı Hüseyin Kara ile aşk yaşıyordu. Aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar vermişlerdi. Bir süredir hazırlık yapan çiftten Jessica May, daha önceden yaptığı açıklamada düğün planları ile ilgili “Brezilya’da da yöresel bir düğün yapacağız. Balayı tatiline ise çıkmayacağız.” demişti. Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, Rizeli Türk sevgilisi Hüseyin Kara ile memleketi Brezilya’da dünya evine girdi.

Jessica May ve eşinden hatıra ormanı

Jessica May, Rizeli nişanlısının doğa sevgisinden etkilenerek “Hem hatıramız hem de doğaya bir katkımız olsun.” demiş ve hatıra ormanı yaptırmayı istediğini söylemişti. Hüseyin Kara ile birlikte harekete geçen May, Denizli – Sundurlu’ya dikilmek üzere 2 bin adet fidan bağışında bulunmuştu.

Jessica May, uzun zamandır Yeni Gelin dizisi oyuncu kadrosunda yer alarak Türkiye’de yaşıyor. Dizide bir Türk ile evlenerek ‘yeni gelin’ olan May, gerçek hayatında da bir Türk ile evlendi. May, ‘yeni gelin’ oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler