Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan hayal kırıklığıyla dönen Nagihan Karadere'den ilk paylaşım!

İlgili Postlar

Survivor’dan hayal kırıklığıyla dönen Nagihan Karadere’den ilk paylaşım!

Survivor’dan hayal kırıklığıyla dönen Nagihan Karadere’den il paylaşım! Survivor 2018’in şampiyonu belli oldu! Adem, şampiyonluk ipini göğüsleyen isim olmayı başardı. Adem ile son ikiye kalan Nagihan ise, şampiyonluğa bir adım kala hayallerine veda etti. Survivor’dan hayal kırıklığı ile dönen Nagihan, sosyal medyadan ilk paylaşımı ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Survivor’da Turabi, Hakan için söylediklerine kızan Acun Ilıcalı’ya küstü!

Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı

Survivor 2018’in final heyecanı, önceki akşam TV8 ekranlarında yaşandı. Yapılan SMS oylamaları ile son ikiye kalan isimler; Adem ve Nagihan oldu. Heyecanlı bekleyişin sona ermesi ile Acun Ilıcalı şampiyon olan ismi açıkladı. Survivor 2018’in şampiyonu Adem Kılıçcı oldu.

Adem Kılıçcı Kimdir?

Nagihan’ın hayal kırıklığı

Adem ile Nagihan şampiyonluğun son kulvarında karşı karşıya geldi. Adem Kılıçcı’nın şampiyon olması ile Nagihan Karadere büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Nagihan Karadere Kimdir?

Nagihan’dan teşekkür paylaşımı

Survivor’dan dönen Nagihan Karadere, soluğu küçük kızının yanında aldı. Nagihan, eleme sonrasında ilk sosyal medya paylaşımını da yaptı. Kızı ile birlikte havuz başında poz veren Nagihan, paylaşımında Survivor’da kendisini destekleyen sevenlerine böyle teşekkür etti: Şuan tek mutluluğum kızıma kavuşmuş olmam. Survivor dünyanın en zor yarışması. Yarış parkurunun başına her geldiğimde Allah’ım beni utandırma kazanmama yardım et şampiyon olabileyim hayalimi gerçekleştirebileyim diye hep dua ettim ve bir kez daha Kıbrıs finaline kadar sizlerin destekleriyle geldim. Maalesef hayalimi yaşayamadım. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Beni seven destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden bin kere razı olsun. Hakkınızı helal edin ne olur. Sizleri çok seviyorum.

Survivor tarihinin en hırslı kadın yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere, 2018 sezonunda finale kadar gelmesine rağmen şampiyon olmayı başaramadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler