Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'in Pedofili İfadeler İçeren Kitap Yorumu Herkesi Kızdırdı

İlgili Postlar

Berna Laçin’in Pedofili İfadeler İçeren Kitap Yorumu Herkesi Kızdırdı

Zümrüt Apartmanı kitabında ki ifadelerden sonra, Elif Şafak’ın Mahrem kitabında ki pedofili ifadelerde gündeme geldi. Daha önce Mahrem kitabının favori olduğunu söyleyen Berna Laçin, konuyla alakalı bomba açıklamalar yaptı. İşte Berna Laçin’in herkesi kızdıracak açıklaması!

Berna Laçin’in Pedofili İfadeler İçeren Kitap Yorumu Herkesi Kızdırdı

Zümrüt Apartmanı kitabında ki ifadelerden sonra, Elif Şafak’ın Mahrem kitabında ki pedofili ifadelerde gündeme geldi. Daha önce Mahrem kitabının favori olduğunu söyleyen Berna Laçin, konuyla alakalı bomba açıklamalar yaptı. Abdulllah Şevki’nin “Zümrüt Apartmanı” isimli kitabının içinde yer alan pefodili içeren satırlar herkesi ayağa kaldırdı. Konunun ardından Elif Şafak’ın Mahrem kitabında ki sözler de sosyal medyada yayılmaya başladı.

Berna Laçin’in beraatine savcılıktan itiraz!

Ödüllü yazar Elif Şafak’ın Mahrem isimli kitabındaki satırların pedofili içerdiği iddiası ile sosyal medyada konulmaya başladı. Zümrüt Apartmanı ile alakalı tepkisini ortaya koyan Berna Laçin’e bazı kullanıcılar geçmişte Mahrem kitabını beğendiğini söylediğini, o kitapta benzer satırlar olduğunu hatırlattı. Bunun üzerine Berna Laçin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Berna Laçin: “Cehaletin Bir Sınırı Olsun”

Berna Laçin’den ekonomik kriz isyanı

Hakkında çıkan eleştirilere cevabı geciktirmeyen Berna Laçin, konuyla alakalı sosyal medya hesabından “Pusuda kısılmış bekleyip de dur şimdi bir açığını bulalım da saldıralım kafası işlemezzzz! Tutturamazsınızzzzz! Neymiş, daha önce ödüllü bir romanı beğendiğimi söylemişim de orada da çocuğa taciz-tecavüz varmış! Ha buradan tutturacaksınız öyle mi? Yine de #herşeyçokgüzelolacak. Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir. O zaman hiç tecavüzü filan konu alan film olmasın! Ama cehaletin de bir sınırı olsun yav bunları mı konuşacağız oturup…” açıklamasını yaptı.

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin’in bu açıklaması daha da çok tepki almasına sebep oldu. Laçin açıklamayı yaptıktan sonra sosyal medya bir anda karıştı.

Berna Laçin'in Pedofili İfadeler İçeren Kitap Yorumu Herkesi Kızdırdı
Berna Laçin’in Pedofili İfadeler İçeren Kitap Yorumu Herkesi Kızdırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler