Ana SayfaDizilerSurvivor'da Yarışmacılar Yemekleriyle Yarıştı!

İlgili Postlar

Survivor’da Yarışmacılar Yemekleriyle Yarıştı!

Survivor 2019 4 aydır süren mücadelede sona doğru yaklaşırken önce takımları karma takım yaptı. Şimdide Survivor tarihinde bir ilk olan süpriz bir oyun düzenledi. Yarışmacılar parkurlarda ter dökmeyecek. Mutfağa girip önlüklerini yiyip yemek yaparak ter dökecekler. Yarışmacılar nasıl yarışacaklarını bilmeden büyük bir heyecanla oyunu beklemeye başladılar. Karşılarında ünlü şefleri görünce çok şaşırdılar. Survivor’da yarışmacılar yemekleriyle yarıştı.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Yarışmacılar Yemekleriyle Yarıştı!

Survivor 82. bölümde adalar birleşti ve Siyah takım Beyaz takımın adasına merak içinde gittiler. Bu durumu Yunan yarışmacılar sevinçle karşılarken, Türk yarışmacılar pek mutlu olmadı. Acun Ilıcalı, Survivor’un her geçen günü yeni bir süprizle yarışmacıları şaşırtmayı başarıyor. Yarışmacılar, karşılarından parkur yerine mutfakları görünce şok oldular.

YARIŞMACILAR MUTFAKLARI GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR!

Survivor Türkiye- Yunanistan’ın son bölümünde yarışmacıları şaşırtan parkur değil mutfakta yarışacak olmaları oldu. Takımlar kendi aralarında lider seçtiler. Siyah takımın liderliğini Sude yaparken, Beyaz takımın liderliğini ise Seda yaptı. Şefler yarışmacılara tarifini verdikleri 4 çeşit yemeği 1 saat içinde yetiştirmeye çalıştılar ve Mehmet şeften bol bol azar işittiler.

Süreleri dolan yarışmacıları Mehmet şef sert bir dille uyardı. Takımlar yemeklerini yetiştirdiler. Et yemeklerini Siyah takımdan Yusuf yaptı. Beyaz takımdan ise Seda yaptı. Şefler yapılan yemekleri tek tek tadına baktılar.

ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Yemeklerini tarife en yakın yapan takımın ödülü almaya hak kazanacak. Ödül ise, şeflerin kendi elleriyle yaptıkları menüyü afiyetle yemek olacak. Şefler Siyah takımın yemeklerini Beyaz takımın yemeklerinden daha çok beğendi ve ödülü kazanan takım Siyah takım oldu. Seda, Siyah takımın yemeklerini gidip tek tek tadarak kendi yemekleriyle onların yemekleri arasındaki farkı anlamaya çalıştı.

Survivor Tarihinde Bir İlk Yaşanacak! 81. Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler