Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'dan Ayrılık Hakkında Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan Ayrılık Hakkında Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz ay ayrılan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti gündeme damgasını vurmuştu. İkili üç buçjuk senelik ilişkilerini dostça sonlandırma kararı aldıklarını açıklamıştı. Kısa bir süre sonra ise Serenay Sarıkaya’nın adı eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’la anılmaya başlasa da güzel oyuncu sessizliğini korumuştu. Geçtiğimiz gün Serenay Sarıkaya’dan ayrılık hakkında samimi açıklamalar geldi.

Serenay Sarıkaya Yeni Bir Sayfa Açıyor

Güzel oyuncu ilişkisinin bitmesi ardından büyük bir sessizliğe bürünmeyi tercih etmişti. Bu dönemde eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’la barışma evresinde olduğu iddiaları gündeme kalmış ve Sarıkya’nın sessizliği bu iddiaların güçlenmesine neden olmuştu. Serenay Sarıkaya’nın da evindeki bazı eşyaları ve aracını değiştirmesi Kerem Bursin’i hayatından tamamen çıkararak yeni bir sayfa açtığı yönünde yorumlanmıştı.

Kerem Bursin “Bu Konuya Girmeyelim”

Ayrılık sonrasında ikili hakkında çıkan söylentilere ilk tepki Kerem Bursin‘den gelmişti. Biten ilişki hakkında sorulara cevap vermeyi tercih eden Bursin, ilişkilerindeki heyecanı kaybettikleri için ayrılma kararı aldıklarını açıklamıştı. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy sorusunu ise “Bu konulara girmeyelim” diyerek geçiştirmişti.

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Ayrılık Hakkında Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz gün Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin’le ayrılık sonrası başından geçen dönemi anlattı. Uzun süreli suskunluğunu bozma kararı alan başarılı oyuncu, sürecin çok hızlı geliştiğini dile getirerek, “Her şeyin hızından o kadar çok korktum” diyerek suskunluğunun bir savunma mekanizması olduğunu açıkladı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler