Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'den ekonomik kriz isyanı

İlgili Postlar

Berna Laçin’den ekonomik kriz isyanı

Berna Laçin’den ekonomik kriz isyanı geldi. İstanbul’da market alışverişine çıkan Berna Laçin, son zamanlarda ürünlere gelen zamlara isyan etti. Berna Laçin, şaşkınlığını sosyal medya hesabından anlattı. Detaylar haberimizde…

Berna Laçin Elbise Paylaşımı İle Dikkat Çekti!

Berna Laçin’den zamlara isyan geldi

Ünlü oyuncu ve sunucu Berna Laçin, yaz tatilini noktalayıp İstanbul’a döndü. Evindeki eksikleri tamamlamak için alışverişe çıkan Laçin, İstanbul’da ürünlerin fiyatlarına gelen zamlara isyan etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile zamlara isyan eden Laçin, paylaşımları ile dikkat çekti. İşte Berna Laçin’in zamlara isyan paylaşımlarında yer verdiği ifadeler:

Berna Laçin Kimdir?

Diş fırçama bile zam gelmiş

“Diş fırçama bile yüzde 40 zam gelmiş arkadaş”

“Tuvalet kağıdı gördüm “günün fırsatı” diye yazıp marketin ortasına koymuşlar , hemen gittim alayım ucuz buldum diye, 56 liraydı etiket , nasıl!”

“Yalan yok, cilt bakım ürünleri benim için önemli.Yüzümü uzun yıllar korumam lazım bizim meslekte. İnanın şu an düşünüyorum!Elbet ekmek almayı düşünmek gibi demiyorum ama herkesin ihtiyacı farklı! Dünyanın hiçbir yerinde,bir oyuncu krem alırken düşünmez!Gerisini siz hesap edin!”

“Demek istediğim her gelir seviyesi sarsıntı geçiriyor. Dövizle geliri olanlar hariç!Durum böyleyken zaten zar zor geçinenler temel ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak?Yoksa biz kırışsak,yeni tel alamasak nolacak, karnımız doyduktan sonra şükrederiz. Ama ya açlık sınırındakiler”

“Neyse işte 3 ay sonra ilk defa İstanbul’da çarşıya çıktım da bir içim fena oldu, öyle dertleşeyim dedim”

Berna Laçin'den
Berna Laçin’den

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler