Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut'a sahip çıktı

İlgili Postlar

Talat Bulut’a sahip çıktı

Talat Bulut’a sahip çıktı… Taciz iddiaları ile gündemin uzun zamandır konuşulan ismi haline gelen Talat Bulut’a, Hıncal Uluç’tan destek geldi. Hıncal Uluç, Talat Bulut’a gelen eleştirileri ve yaklaşımı değerlendirdi. Detaylar haberimizde…

Talat Bulut’un Şevval Sam’a intikam kılıcı çekmesi doğru mu?

Talat Bulut’a bir destek de Hıncal Uluç’tan

Yasak Elma dizisinde rol alan usta oyuncu Talat Bulut, uzun zamandan bu yana hakkında gündeme getirilen taciz iddiaları ile gündemde. Bulut’a destek olanlar da oldu, eleştirenler de. Talat Bulut aklandı, ama konu hala kapanmadı. Talat Bulut’a bir destek de Sabah’tan Hıncal Uluç’tan geldi. Uluç, Talat Bulut konusunda bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı:

Talat Bulut Kimdir?

Bu nasıl gazetecilik

“Fox’taki Yasak Elma’nın kostüm asistanı Özge Ş. ‘Halit’i canlandıran Talat Bulut tarafından 31 Mayıs’ta tacize uğradığını iddia etmiş ve dava açmıştı.” Bu, dava açılması talebinin yargı tarafından geri çevrilmesinden ve itirazın da reddinden, yani olayın hukuken kapanmasından haftalar sonra Posta Gazetesinde çıkan bir haberin giriş cümlesi..

Böyle “Mişli geçmiş” diye haber girişi olmaz..

Ama olmuş.. Niçin?.

Talat Bulut, kendisi hakkında “Tacizci” algısını ısrarla ve inatla sürdüren rol arkadaşı Şevval Sam’a yanıt vermiş..

Onun haberine girerken bile “Tacizci” algısını sürdürmek için..

Yahu Allah gecinden versin, Talat ölse, bunlar ölüm haberine de, “Hani Fox’un Yasak Elma dizisinde kostüm asistanı” diye başlayacaklar.

Bak Talat kardeşim!. Avukatın bu çirkin algı operasyonunu sürdüren Şevval’e 100 bin liralık tazminat davası açmış..
Bu operasyonu asıl Hürriyet Yayın gurubu sürdürüyor. Posta’daki habere bak. Daha yayınlanmamış Cengiz Semercioğlu röportajına, gene saptırılmış bir atıf var. Yani “İşbirliği açık, net.. Belki de Cengiz yazdı koydu oraya..
O Fatih Aksoy’a da yazıklar olsun, o Cengiz’le konuşmayı kabul edip, bu haber/ yorumlara imkan tanımış..

Şimdi avukatın “Talat aleyhine konuşan herkesi manşet yaparım” görüntüsü veren ve de yapan, “Tacizci” algısını her yazı ve haberinde sürdüren bu gurubu mahkemeye vermeli asıl, adını geçirmek isteyen oyuncu(!)ları değil!.

Hem de milyonluk davalar açmalı..

Görün nasıl kazanır!.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler