Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHilmicem İntepe: 'Dayak Yedim'

İlgili Postlar

Hilmicem İntepe: ‘Dayak Yedim’

Survivor’dan dizilere transfer olan Hilmicem İntepe, rol aldığı yeni filminin basın toplantısında ilginç bir itirafta bulunarak, dayak yediğini söyledi.

Acun ılıcalı’nın fenomen yarışması ‘Survivor’a katılarak ilk kez 2013 yılında adını duyuran ve yarışmada Duygu Çetinkaya ile girdiği tartışmalarla gündeme gelen Hilmicem İntepe, 2016 yılında ‘Survivor Allstar’a katılmış ve hayran kitlesini ikiye katlamıştı. Yarışmanın ardından ‘Bodrum Masalı’ diziyle oyunculuğa el atan İntepe, şimdilerde yeni filminin heyecanı içerisinde. Türk havacılık tarihinin en önemli kişilerinden, pilot ve aynı zamanda da mühendis olan Vecihi Hürkuş’un hayatının anlatıldığı “Hürkuş: Göklerdeki Kahraman” filminin basın toplantısı geçtiğimiz gün yapıldı. Basının karşısına çıkan filmin oyuncuları duydukları heyecanı paylaştı. Toplantının kuşkusuz en ilginç açıklaması Hilmicem İntepe’den geldi. Genç oyuncu, filmin sahnesinde yediği dayak olayını anlatması herkesi şaşırttı. İntepe, “Filmde Vecihi Hürkuş’un esir düştüğü bir sahne var, orada gerçekten dayak yedim. 3-4 kişi tarafından hırpalandım, sırtımda yaralar vardı.” dedi.

Yakında vizyona girecek olan filmin çekimleri tamamlanmak üzere. Film gösterime girerken Hilmicem İntepe, Survivor 2018’de TV8 ekranlarında ıssız adada hayatta kalma yarışında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler