Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYeşilçam'ın yakışıklısı Bulut Aras'ın son hali göz kamaştırdı

İlgili Postlar

Yeşilçam’ın yakışıklısı Bulut Aras’ın son hali göz kamaştırdı

Yeşilçam’ın yakışıklı isimleri birer birer aramızdan ayrılmaya devam ederken, yakışıklı aktiristlerden aramızda olanların durumu merak edilmeye devam ediyor. Evet gerçekten onlar kadar yakışıklıları çok nadir geldi. Eskiler ve yeşilçam filmlerine ilgi duyan yeniler hala onların yerine birilerini koymaya çalışıyor. Bu çaba aslında beyhude gibi ve haliyle başarısız oluyor. Yeşilçam’ın efsane yakışıklılarından biri de Bulut Aras…

Türkan Şoray’la başrollerini paylaştığı‘Sultan’ filmiyle hafızalarda yer eden ve Tatlı Nigar, Minik Serçe ve Kabadayı gibi filmleri ile gişe rekorlarını alt üst eden Yeşilçam’ın usta isimlerinden Bulut Aras, yeni imajı ile dikkat çekti. Çok uzun zamandır ortalarda görünmeyen Bulut Aras’ın son parmak ısırtıyor.

Bulut Aras & Türkan Şoray
Bulut Aras & Türkan Şoray

Türkan Şoray Kimdir?

Bulut Aras’ın Son Hali

Boyalı saçları ve gençlere taş çıkartan imajı ile dikkat çeken oyuncu, İstanbul’da da evinin olduğunu ama şehrin ortamından uzaklaşmak için oksijen cenneti olarak bilinen Akçay’daki yazlığında kaldığını söyledi. Bulut Aras, fit ve genç görüntüsü sorulduğunda Akçay’da temiz havada yürüyüş yapmaya, dengeli beslenmeye, sigara ve alkolden uzak durmaya ve eşine borçlu olduğunu söyledi.

Bulut Aras Son Hali
Bulut Aras Son Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler