Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'nden Müthiş Seda Sayan Taklidi

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’nden Müthiş Seda Sayan Taklidi

Seda Sayan, yakın zamanda programına son dönemin magazin dünyasını sallayan ismi Gülben Ergen’i konuk etmiş ve sonrasında Seren Serengil tarafından sosyal medyada takipten çıkarılmıştı. Seda Sayan, programında kendine has üslubuyla Seren Serengil’in bu hareketi hakkında açıklamalar yapmıştı. Oyuncu Gonca Vuslateri, Seda Sayan’ın yaptığı açıklamaya kendince yorumlayarak bir video paylaştı. Gonca Vuslateri Seda Sayan taklidi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Gonca Vuslateri Seda Sayan taklidi

Son zamanlarda programına aldığı konuklarla gündem olan Seda Sayan, bu süreçte magazin gündeminde sıkça karşı karşıya geldiği Seren Serengil polemiğine oyuncu Gonca Vuslateri’de katıldı. Gonca Vuslateri, Instagram hesabından Seda Sayan’ın taklidini yaptığı bir video paylaştı. Video kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Gonca Vuslateri Instagram Hesabı

Gonca Vuslateri, kısa sürede çok fazla beğeni izlenme alan videosunu şu notla paylaştı:

“Hayatta her şeyle gülüp eğlenelim. Olacak O Kadar olsun yaşadıklarımız. Televizyona oturup mimiklerinden, tavırlarından, kendimi alıkoyamadığım kadındır Seda Sayan. Kendimce eğlenceyi kendisiyle paylaştım. Bileydim daha çok çalışırdım dersime ki yaparım bilirsiniz. Bugün paylaşmış o videoyu. Bu kadın Türkiye’nin kendiyle dalga geçtiği, gülebildiği herkesin birlik içinde yaşadığı yıllarda da program yaptı. Türkiye daha Oprah kim bilmiyordu ama Türkiye’deki şubesi Seda Sayan’dı. Jestlerine, tavrına, Allah bana göstermesin ama sinirlenmesine bile hastayım. Anlayışın için teşekkür ederim. Oyuncunun bu durdurulamaz tarafını seviyorum. Bizim de işimiz böyle. Bugün de birlikte güldük. İyi ki varsın Ablam.”

Gonca Vuslateri kimdir?

Seda Sayan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler