Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'Deliha 2'nin Galasında Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

‘Deliha 2’nin Galasında Neler Yaşandı?

Gupse Özay’ın 12 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Deliha 2’ geçtiğimiz gün Kanyon’daki özel gösterimiyle sanat camiasını bir araya getirdi. 

Gupse Özay’ın yazıp yönettiği filmin birincisi 2014 yılında vizyona girmiş ve elde ettiği hasılatla büyük bir başarı yakalayarak filmin serileştirilmesine karar verilmişti. Seyirci, filmin ilk bölümünde aşkının peşinden koşan Zeliha’yı, ikinci bölümde kariyerinin ve hayalinin peşinden giden biri olarak izleyecek. Filmin Kanyon’da gerçekleştirilen özel gösterimine tam kadro katılan Deliha 2 oyuncuları, gösterim öncesi basının sorularını yanıtladı. Filmi daha önce çok kez izlediğini söyleyen Gupse Özay, hep beraber izlemenin keyfinin çok başka olduğunu belirterek; “İnsan ayrı duygulanıyor.” dedi.

Barış Arduç Benzerliği

Galada filmin oyuncularından Aksel Bonfil, ilk filmde başrolde yer alan ve Gupse Özay ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Barış Arduç’a benzerliğiyle dikkat çekti. Filmle ilgili konuşan Bonfil, bu kadar insanı bir arada görmenin muhteşem bir şey olduğunu dile getirdi ve filmde dostluk, sevgi, kardeşlik, mutluluk ve hüzün gibi birçok duygunun yer aldığını ifade etti.

Filmdeki Acun Ilıcalı sahnesi için açıklama yapan Gupse Özay, “Bu sahne için Acun Abi’den  izin aldık. Kendisi yurtdışında olduğu için galaya katılamadı.” dedi.

 

Filmin bir bölümünde yer alan ketçaplı pilav sahnesinden esinlenilerek, gala çıkışında ketçaplı pilav ikram edildi.

 

 

Galaya Kimler Katıldı?

Doğa Rutkay – Kerimcan Kamal

Ünlü Oyuncu Doğa Rutkay, geceye eşi Kerimcan Kamal ile katıldı. Üç yıldır evli olan Rutkay’ın kilo aldığı gözlerden kaçmadı. Aldığı kilolar üzerine muhabirlerin ‘Yoksa bebek mi geliyor?’ sorusuna Rutkay, şu sözlerle yanıt verdi: “Fazla kilo demeyelim arkadaşlar. Belki ilerleyen zamanlarda hayırlı haberler duyarsınız.”

Eda Ece

Filmin oyuncularından Eda Ece, filmi ilk defa izlediğini söyleyerek herkesin beğenmesinden dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Barış Arduç

Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ı galada yalnız bırakmadı.

Cem Belevi – Zehra Yılmaz

Berfin Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

Galaya Katılan Erdoğan, Gupse Özay’ı akıllı, başarılı ve yetenekli bulduğunu ifade ederek: “Onun olduğu her yerde iyi bir şey vardır.” dedi.

‘Deliha 2’ Filminin Konusu:

Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha’nın şansı sonunda döner ve şık bir restoranda iş bulur. Artık Zeliha’da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?

Filmin Oyuncuları:

BKM’nin yapımcılığını, Gupse Özay’ın senaristliğini, yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendiği filmde; Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Hülya Duyar, Mert Öner, Esin Eden, Fatih Özkan, Ali Çelik, Özlem Akınözü, Mehmet Er, Şeyma Gökşenli, Caner Alkaya, Ali Atlan, Hüseyin Elçi, Erol Serçe ve Betal Özay rol alıyor

Fragman:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler