Ana SayfaDizilerYeni Dizi Heyecanı Yaşayan Jessica May Objektif Karşısına Geçti!

İlgili Postlar

Yeni Dizi Heyecanı Yaşayan Jessica May Objektif Karşısına Geçti!

“Yeni Gelin” dizisiyle tanınan Brezilyalı güzel model ve oyuncu Jessica May, Atv’de yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Yeni dizi heyecanı yaşayan Jessica May, MAG temmuz sayısı için objektif karşısına geçti. Güzel oyuncu, kendisi ile ilgili merak edilen bir çok soruyu da yanıtladı. Ayrıntılar haberimizde….

Jessica May Kimdir?

Jessica May Objektif Karşısına Geçti!

Yeni Gelin dizisinin final yapmasından sonra bir çok dizi teklifi alan oyuncu Jessica May, NTC medyanın yapımcılığını üstlendiği Atv’nin yeni dizisi Maria ile Mustafa dizisinde karar kıldı. Brezilyalı güzel model ve oyuncu Jessica May MAG Temmuz sayısı için objektif karşısına geçti. Enerjisi ile kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu yeni dizisi Maria ile Mustafa dizisine yolculuğunu da MAG okurları ile paylaştı.

Kendisi hakkında bir çok merak edilen soruyu yanıtlayan güzel oyuncu, en sevmediği özelliğinin sakarlığı olduğunu söyledi. Kendinizi eleştirir misiniz sorusuna ise; “ İnsan kendisiyle her zaman yüzleşmeli. Yanlış yollar bizi doğru kapılara götürür. Mutlu olmaya devam etmek için hatalarla yüzleşmeye çalışıyorum” yanıtını verdi.

Kendisini aşıkken sadık ve fedakar olarak tanımlayan güzel oyuncu, hayatının dönüm noktası olarak Sao Paula’dan iş için Çin’e gitmek üzereyken, Türkiye’ye gelmesi ile yaşandığını belirtiyor.

Jessica May Objektif Karşısına Geçti

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİ HAKKINDA!

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Atv’nin en iddialı dizileri arasında yerini alacak olan, Maria ile Mustafa’nın çekimleri Kapadokya Ürgüp’te Temmuz ayının ortaları gibi başlayacak. Gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesi ile büyük ses getireceği tahmin edilen dizi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU!

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin oğlu Mustafa arasında yaşanan aşk hikayesini konu alıyor. Maria ile Mustafa’nın aşkı üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekrana taşıyor. Yabancı bir kızla Türk genci arasındaki yoğun ve heyecan dolu aşkını konu alan Maria ile Mustafa dizisi, Atv ekranında çok yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

NTC Medyadan Bomba Gibi Bir Dizi Geliyor! Maria İle Mustafa’nın Cast Çalışmaları Tamamlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler