Ana SayfaDizilerSurvivor 21. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 21. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020’nin son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, ilk eleme adayı olarak Berkan’ın isimini vermişti. Büyük bir heyecanla geçen ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı belli oldu ve dokunulmazlığı kazanan yarışmacı bir eleme adayı daha belirledi. Survivor 21. hafta 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 21. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2020’nin sonlarına doğru 6 yarışmacı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için bir birleriyle yarıştı. Kıyasıya geçen dokunulmazlık oyununda yarışmacılar üçerli olarak mücadele etti. Oyunun ilk ayağında oyuna veda eden isimler Yasin ve Berkan oldu. Daha sonra ikili olarak oyunlara devam edildi. Cemal Can ile Elif arasındaki mücadeleyi kazanan Cemal Can oldu ve final oyununun ilk finalisti oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun diğer ikili oyununda Sercan ile Barış karşı karşıya geldi. Barış ili Sercan arasındaki mücadelede kazanan yarışmacı Barış Murat Yağcı oldu. Böylelikle Barış final oyununun ikinci finalisti olmuş oldu.

Survivor 21. hafta 2. dokunulmazlık oyununun finalinde karşı karşıya gelen Barış ile Cemal Can arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Beş sayıyı tamamlayan ilk yarışmacı dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunda, galip gelen yarışmacı Cemal Can oldu. Cemal Can, haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan yarışmacı olarak konseyde haftanın ikinci eleme adayını belirleme hakkına da sahip oldu.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ada konseyinde, oyunun kritiği yapıldı. İkinci dokunulmazlığı kazanan Cemal Can, haftanın ikinci eleme adayı olarak Sercan Yıldırım’ın isimini verdi. Dört kez üst üste dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, Survivor’ın 21. haftasının ikinci eleme adayı olmuş oldu.

Acun Ilıcalı, eleme adayı olan Sercan’a söz verdi. Sercan, Cemal Can’ın kendi ismini yazdığı için kırgın olmadığını, zaten bu saatten sonra kim kimin adını verirse birbirlerine kırılmamaları gerektiğini ve asla eleme adayı olmaktan korkmadığını da ekledi.

 Survivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler