Ana SayfaDizilerSurvivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 20. haftayı da geride bıraktı. Yarışmanın dünkü bölümünde ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında adeta nefesler tutuldu. Oyun sırasında Sercan sakatlık geçirdi. Durumu iyi olan Sercan oyuna geri döndü. Atışların büyük önüm taşıdığı dokunulmazlık oyununda yarışmacılar tüm güçlerini ortaya koydu. Survivor 20. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2020’de büyük finale sayılı günler kala heyecan her geçen gün daha da artıyor. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 126. bölümüyle ekrana geldi. Yarı finale kalan 6 yarışmacı bireysel olarak dokunulmazlığı alabilmek için var güçleriyle mücadele etti.  Bundan sonra her yapılan dokunulmazlık büyük önem taşıyor. Çünkü yarışmacılar dokunulmazlık her yarışmacı için büyük finale giden bir basamak. Bunun farkında olan 6 finalist adete parkurların tozunu attırdı.

Sercan, Yasin, Elif, Cemal Can, Barış ve Berkan’ın kaldığı haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılar arasında en iyi performansı gösteren ikili Sercan ve Cemal Can oldu. Final oyununa da birlikte kalan ikilinin performansları adeta nefesleri kesti. Sercan Yıldırım, finaldeki oyunda Cemal Can’ı 5’e 1 yenerek haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Oyun sonrası Cemal Can, kaybettiği için kendisine çok kızdı ve gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları Cemal Can’ı sakinleştirmeye çalıştılar.

Böylelikle Sercan bu dokunulmazlığı da alarak Survivor’da elde etmesi zor bir başarıya imzasını atmış oldu. Geçen hafta üç dokunulmazlığı da kazanıp, üç eleme adayını birden belirleyen Sercan, bu haftanın ilk dokunulmazlığını da kazanarak haftanın ilk eleme adayını belirledi.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen ada konseyinde, dokunulmazlık oyununun kritiği yapıldı. Tüm yarışmacılar Sercan’ın eleme adayı olarak kimin ismini vereceğini merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı, sözü Sercan’a verdi. Sercan, geçen hafta yaptığı stratejiyi uygulamaya devam edeceğini söyledi. Survivor 21. haftanın ilk eleme adayı olarak Berkan’ın isimi verdi. Berkan, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor’da Son İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler