Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra İki Aşk Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra İki Aşk Arasında Kalıyor!

Atv’nin sevilen yeni dizisi Gençliğim Eyvah, 4. yeni bölümüyle 6 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nuriye ile Hacer, Arif ‘le Zekeriya’yı bir şartla affetmeye karar verirler. Azra’nın Ahmet’ten ayrılmasına neden olan kadın mahalleye gelir. İzinsiz çalıştığı için tutuklanan Zola, polis arabasına binerken Azra’yı sevdiğini İtalyanca da olsa söyler. Hayal mi bilinmez. Azra,  gelinlik içinde Zola ile evlenirken görünüyor. Gençliğim Eyvah 4. bölüm 2. fragmanı yayında. Azra iki aşk arasında kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Azra İki Aşk Arasında Kalıyor!

Gençliğim Eyvah 4. bölüm 2. fragmanında; Arif ile Zekeriya, bir yanlış anlaşılmaya kurban giderek nezarethaneye düşer. İkilinin eşleri bu haberi duyunca daha da öfkelenir. Ahmet, bir yüzükle Azra’nın karşısına geçip diz çökerek ona evlenme teklif ediyor. Zola ise, Azra’nın ne cevap vereceğini üzülerek izliyor. Azra, Ahmet’i affedip evlenme teklifini kabul edecek mi?

İşte Gençliğim ;Eyvah 4. bölüm 2. fragmanı.

https://www.facebook.com/atv/videos/723845855080027/

 

GENÇLİĞİM EYVAH 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Zekeriya Çavi’nin oğlu olduğunu, Arif de Zola’nın oğlu olduğunu eşlerinden dayak yerken öğrenir. İki eski düşman şimdilerde kader arkadaşı olarak geceyi sabahçı kahvesinde geçirmek zorunda kalır. Zola ile Çavi, onların durumuna üzülüp Arif ‘le Zekeriya’ya kıyafet götürür. Bu arada ne Nuriye, ne de Hacer, tek başlarına restorandı çekip çeviremez.

Veysi de, babasının Zekeriya olmadığını düşünüp evi terk etmeye karar verir. Mahalleye televizyon muhabirleri gelir ve Veysi ile röportaj yapar. Veysi, baba bildiği kişinin öz babası olmadığını anlatırken. Azra DNA testini getirip muhabirlerin yanında babasının Zekeriya olduğunu okur. Bu sırada Zola ile Çavi’nin babalarını aramak için Türkiye’ye geldiklerini öğrenen muhabirler onları da röportaj yapar.

Çatıya çıkan Zekeriya ile Arif’i gören mahalleli onların intihar edeceğini düşünüp itfaiyeye ve polise haber verir. İkili eşlerinin kendilerini affetmeden oradan inmeyeceklerini söyler. Hacer gelip, Arif’in intihar edebileceğine inanmadığı için ona oradan atlamasını söyler. O sırada mahalleye gelen polisler Zola ile Çavi’yi arar. Zola ile Çavi, izinsiz çalıştıkları için polis tarafından sınır dışı edilmek üzere götürülür.

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Azra İle Zola Evleniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler