Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş İle Yasemin Çatı...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş İle Yasemin Çatı Katı İçin Yalandan Evleniyor!

Kanal D’nin yeni romantik komedi tarzındaki dizisi Çatı Katı Aşk, 9 temmuz perşembe günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin başrollerini, Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci gibi sevilen oyuncular paylaşıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek dizinin yapımcılığını Mia yapım üstleniyor. Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fehti Kantarcı kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş oturuyor. Çatı Katı Aşk 1. bölüm 3. fragmanı yayında. Ateş ile Yasemin çatı katı için yalandan evleniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ateş İle Yasemin Çatı Katı İçin Yalandan Evleniyor!

Çatı Katı Aşk 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zengin bir ailenin çocuğu olan Ateş, babasıyla arası bozulunca babası onu evden kovuyor. Yasemin’in başına da benzer bir olay geliyor. Ateş, ile Yasemin’in yolu tutmak istedikleri çatı katında kesişiyor. Ev sahibi bekara evini kiralamak istemeyince ikili yalandan evlenmek durumunda kalıyor.

İşte Çatı Katı Aşk 1. bölüm 3. fragmanı….

https://youtu.be/nWVs3eenbDU

 

Çatı Katı Aşk dizisinde, geniş ve sıcak bir aileye konuk olan iki yabancı misafirin aşk ve aksiyon dolu hikayelerini konu alıyor. Kadrosuyla ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin fragmanları büyük ilgi gördü.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ ŞÖYLE!

Furkan Andıç – Ateş Avcı

Ezgi Şenler – Ayşen Yılmaz

Nilay Deniz – Yasemin Çetin

Yiğit Kirazcı – Demir Yılmaz

Burak Tamdoğan – Filozof Emin

Pelin Öztekin – Süheyla Durmaz

Bülent Seyran – Şuayip Durmaz

Renan Bilek – Celal Yılmaz

Benian Dönmez

Ebru Aykaç – Gülriz

Seray Gözler

Şahin Ergüney

Erhan Yazıcıoğlu – Asaf

Bedia Ener 

Çatı Katı Aşk dizisinin projesi aylar öncesinden konuşulmuş ve başrol oyuncularına karar verilmişti. Ancak araya pandemi süreci girince tüm planlar alt üst oldu. Diğer dizilerde olduğu gibi. Çatı Katı Aşk, kısa bir süre önce çekimlerine başladı ve dizisinin yeni bölüm çekimleri hummalı bir şekilde devam ediyor. İlk bölümüyle 9 temmuz perşembe günü ekrana gelecek olan romantik komedi tarzındaki Çatı Katı Aşk dizisinin, reytingleri beklendiği gibi giderse kış sezonunda da izleyicisiyle olmaya devam edecek.

Çatı Katı Aşk Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Çatı Katı Aşk 1. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler