Ana SayfaKimdirŞahin Ergüney Kimdir?

İlgili Postlar

Şahin Ergüney Kimdir?

“Sevgili Geçmiş” dizisinin sevilen oyuncusu Şahin Ergüney kimdir? Şahin Ergüney kaç yaşında? Şahin Ergüney dizileri neler? Şahin Ergüney hangi burç? Şahin Ergüney aslen nereli? Şahin Ergüney hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Şahin Ergüney Kaç Yaşında? Şahin Ergüney Aslen Nereli? Şahin Ergüney Hangi Burç?

Şahin Ergüney, 1 Ocak 1962 senesinde Giresun’da dünyaya gelmiştir. Aslen Giresun’lu olan Şahin Ergüney, Oğlak burcudur.

Şahin Ergüney Kimdir?

Şahin Ergüney, eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Çocukluğunu İzmir’de geçiren Şahin Ergüney sanat hayatına tiyatro ile başlamıştır. İzmir’de okuduğu yıllarda amatör olarak tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Şahin Ergüney liseden mevzun olduktan sonra “Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı”nı kazanmıştır. Okul yıllarında ve mevzun olduktan sonra tiyatroya devam eden Şahin Ergüney bir süre “Ankara Devlet Tiyatrosu”nda sahne almıştır.

2001 senesinde “Kimse Beni Sevmiyor” filmiyle izleyicisiyle beyaz perdede buluşan Şahin Ergüney, 2009 senesinde sevilen dizi “Es-Es”de yer almıştır. 2011 senesinde “Oğul” filmiyle yeniden beyaz perde karşısında seyircisiyle buluşan Şahin Ergüney, 2019 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Sevgili Geçmiş” dizisiyle izleyicisiyle buluşmaya devam etmektedir.

Şahin Ergüney Dizileri

  • 2011 – Es-Es
  • 2013 – Yer Gök Aşk
  • 2015 – Aşkların En Güzeli
  • 2019 – Sevgili Geçmiş

Şahin Ergüney Filmleri

  • 2001 – Oğul
  • 019 – Kader Postası
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler