Ana SayfaKimdirHakan Taşkıran Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Taşkıran Kimdir?

Gülperi dizisi ile izleyici karşısına çıkan Hakan Taşkıran Kimdir? Hakan Taşkıran Kaç Yaşında? Hakan Taşkıran Aslen Nereli? Hakan Taşkıran Hangi Burç? Hakan Taşkıran’ın biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar habarimizde…

Hakan Taşkıran Kaç Yaşında? Hakan Taşkıran Aslen Nereli? Hakan Taşkıran Hangi Burç?

Hakan Taşkıran 1 Ocak 1996 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 24 yaşında olan yakışıklı oyuncu Hakan Taşkıran’ın burcu Oğlak’tır.

Hakan Taşkıran Kimdir?

İzleyici karşısına Gülperi dizisi ile çıkan ünlü oyuncu Hakan Taşkıran, İstanbul Okan Üniversitesi’nde temel oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimi almaktadır. Aslen İstanbullu olan oyuncu, yaşamını şu an hala İstanbul’da sürdürmektedir. 1.80 boyunda ve 67 kilogram olan yakışıklı oyuncu, 15 Ocak’da yayımlanacak olan Zemheri dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Dizide canlandıracak olduğu karakter henüz bilinmemektedir. Hakan Taşkıran, dizi henüz yayımlanmamış olmasına rağmen dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başarmıştır. Aynı zamanda kumral ve ela rengi gözlere sahip olan Taşkıran’ın şu anda bilinen bir ilişkisi yoktur. Hakan Taşkıran’ın medeni hali bekardır.  Genç oyuncunun şu ana kadar oynamış olduğu bir dizi bulunmaktadır.

Zemheri dizisi ile ikinci kez izleyici karşısına çıkacaktır. Yer almış olduğu başka bir proje olmadığından dolayı izleyici tarafından pek fazla tanınmamaktadır. Genç kızların gözdesi haline gelmiş olan yakışıklı oyuncunun rol alacak olduğu dizi merakla bekleniyor.

Hakan Taşkıran oynadığı diziler:

  • 2018 senesinde: Gülperi (Kadir Aydın, Gençliği)
  • 2020 senesinde: Zemheri (Yapım aşamasında)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler