Ana SayfaKimdirEylül Kandemir Kimdir?

İlgili Postlar

Eylül Kandemir Kimdir?

Yakın zamanda başlayacak olan Zemheri dizisinin oyuncu adayı Eylül Kandemir Kimdir? Eylül Kandemir Kaç Yaşında? Eylül Kandemir Aslen Nereli? Eylül Kandemir Hangi Burç? Eylül Kandemir’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar Haberimizde…

Eylül Kandemir Kaç Yaşında? Eylül Kandemir Aslen Nereli? Eylül Kandemir Hangi Burç?

Eylül Kandemir, 1 Ocak 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 18 yaşında olan genç oyuncu Eylül Kandemir’in burcu Oğlak’tır.

Eylül Kandemir Kimdir?

Oyunculuk eğitimini tamamlamış olmasına rağmen henüz yer aldığı herhangi bir dizi ya da film projesi olmayan Eylül Kandemir, Zemheri dizisi kadrosuna dahil oldu. Oyunculuk sektörüne yeni giren  oyuncu, güzelliği ve fiziği ile de şimdiden dikkatleri üzerine çekmekte. İlk oyunculuk deneyimini ise Show Tv ekranlarında yayımlanacak olan Ay Yapım imzalı Zemheri dizisi olacak. Genç ve güzel oyuncu Eylül Kandemir’in dizide rol paylaşacak olduğu isimler arasında Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Hakan Taşkıran, İlkin Tüfekçi, Alperen Duymaz gibi usta isimler de yer almakta. Oyunculuk eğitimini ise Erbulak Evi Kamera Önü Atölyesi’nde almıştır. İlk defa televizyon ekranlarında kendine yer bulan Eylül Kandemir’in tam ismi Eylül Lize Kandemir’dir.

Son zamanlarda Zemheri dizisi ile sık sık gündeme gelen oyuncu, instagram hesabı üzerinden yurtdışında sürekli paylaşım yapmaktadır. Öte yandan Türkiye’ye yeni geldiği bilinmektedir. Eylül Kandemir’in boyu 1.73, beden ölçüsü ise 34’tür. Şu anda bilinen bir sevgilisi yoktur.

Eylül Kandemir oynadığı diziler:

  • 2020 senesinde: Zemheri (Yapım aşamasında)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler