Ana SayfaKimdirAleyna Özgeçen Kimdir?

İlgili Postlar

Aleyna Özgeçen Kimdir?

İlk olarak Yüz Yıllık Mühür dizisi ile izleyici karşısına çıkan Aleyna Özgeçen Kimdir? Aleyna Özgeçen Kaç Yaşında? Aleyna Özgeçen Aslen Nereli? Aleyna Özgeçen Hangi Burç? Aleyna Özgeçen’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Aleyna Özgeçen Kaç Yaşında? Aleyna Özgeçen Aslen Nereli? Aleyna Özgeçen Hangi Burç?

Aleyna Özgeçen 1 Ocak 2003 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 17 yaşında olan Aleyna Özgeçen’in burcu Oğlak’tır.

Aleyna Özgeçen Kimdir?

Genç yaşta oyunculuk mesleğine atılan Aleyna Özgeçen, şu an da lisede okumaktadır. Mavi gözleriyle dikkat çeken genç oyuncu Özgeçen, okula giderken aynı zamanda da 1 yıl boyunca Nuran Zengin Oyunculuk Atölye’sinde kameraönü oyunculuk eğitimi aldı. Nuran Zengin Casting & Management ajansı aracılığı ile, pek çok film ve dizide rol almayı başardı. İlk rol aldığı dizi TRT1’de yayımlanan Yüz Yıllık Mühür dizisidir. 2018 yılında ise gişe rekorları kıran Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filimde Cedye karakterine hayat verdi.

Başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in yer aldığı Gülperi dizisinde Bedriye Taşkın karakterini canlandırarak, seyirci tarafından büyük takdir topladı. Gülperi dizisinde rol alan diğer isimler ise Tarık Pabuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Ezgi Gör ve Emir Özyakışır’dır. Genç ve güzel oyuncu Alyena Özgeçen’in boyu 1.60, kilosu ise 57’dir.

Aleyna Özgeçen oynadığı diziler:

  • 2016 senesinde: Yüz Yıllık Mühür
  • 2018 senesinde: Gülperi (Bedriye)

Aleyna Özgeçen’in oynadığı filmler:

  • 2018 senesinde: Müslüm (Cedye)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler