Ana SayfaKimdirTuğberk Hasan Sev Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğberk Hasan Sev Kimdir?

Yakın zamanda yayımlanacak olan Zemheri dizisinde rol alacak olan Tuğberk Hasan Sev Kimdir? Tuğberk Hasan Sev Kaç Yaşında? Tuğberk Hasan Sev Aslen Nereli? Tuğberk Hasan Sev Hangi Burç? Tuğberk Hasan Sev’in biyografisi ve hakkında merak edilenleri araştırdık. Detaylar haberimizde…

Tuğberk Hasan Sev Kaç Yaşında? Tuğberk Hasan Sev Aslen Nereli? Tuğberk Hasan Sev Hangi Burç?

Tuğberk Hasan Sev 1 Ağustos 1994 senesinde Tekirdağ’da dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 26 yaşında olan Tuğberk Hasan Sev’in burcu Aslan’dır.

Tuğberk Hasan Sev Kimdir?

Yazar ve aynı zamanda manken olan Tuğberk Hasan Sev, yakın zamanda yayına girecek olan Zemheri dizisi ile bu seferde oyunculuk mesleğine adım atacak. İlk, orta ve lise eğitimlerini Tekirdağ’da almış olan Sev, Üniversite eğitimi için ise İstanbul’a taşınmıştır. Burada, Yeditepe Üniversitesi psikolji bölümünden mezun olarak yükseköğrenimi tamamlamıştır. Üniversite okuduğu yıllarda aynı zamanda şiiri ile de yakından ilgilenen genç yazar, 4 tane şiir kitabı kaleme almıştır.

Şiir kitaplarını; on yedi, on dokuz, yirmi bir ve yirmi üç yaşlarında yazmış olan genç psikolog, hayatını son kitabı olan “Kendini Gerçekleştiren Kehanet”‘te anlattığı şekilde sürdürdüğünü ifade ediyor. Yazarlığının yanı sıra aktif olarak modellik de yapan Sev’in, Show TV’nin yeni dizisi olan Zemheri’de hayat verecek olduğu karakter henüz belli değil. Ancak dizi daha yayımlanmamasına rağmen şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tuğberk Hasan Sev yazdığı kitaplar:

  • Sözüm O’na
  • Ölür Böyle Şeyler
  • Renkler Öldüğünde
  • Kendini Gerçekleştiren Kehanet

Tuğberk Hasan Sev oynadığı diziler:

  • Zemheri (Yapım aşamasında)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler