Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Azra İle Zola Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Azra İle Zola Evleniyor Mu?

Atv’nin yeni dizilerinden Gençliğim Eyvah, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde;  Nuriye ile Hacer, kocalarının kendilerine güvenmediğini düşünüp DNA testi yaptırdığını zannedip onları kapı dışarı ediyor. Arif ile Zekeriya, sokaklarda kalıp eşlerinin kendilerini affetmesini bekliyor. Veysi ise, Zekeriya’nın babasının olmadığını düşünmeye başlıyor. Mahalleye gelen muhabirler Veysi, Zola ve Çavi ile röportaj yapıyor. Şikayet üzerine Zola ile Çavi, polisler tarafından tutuklanıyor. Gençliğim Eyvah. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra ile Zola evleniyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Azra İle Zola Evleniyor Mu?

Gençliğim Eyvah. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nuriye ile Hacer, Arif ile Zekeriya’yı bir şartla affetmeye karar veriyor. Azra’nın Ahmet’ten ayrılmasına neden olan kadın mahalleye geliyor. İzinsiz çalıştığı için tutuklanan Zola, polis arabasına binerken Azra’yı sevdiğini İtalyanca da olsa söylüyor. Ahmet’i asla affetmeye niyeti olmayan Azra, gelinlik içinde Zola ile evlenirken görünüyor.

İşte Gençliğim Eyvah. bölüm 1. fragmanı…..

GENÇLİĞİM EYVAH 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zekeriya Çavi’nin oğlu olduğunu, Arif de Zola’nın oğlu olduğunu eşlerinden dayak yerken öğreniyor. İki eski düşman şimdilerde kader arkadaşı geceyi sabahçı kahvesinde geçirmek zorunda kalıyor. Zola ile Çavi onlara kıyafet getiriyor. Bu arada ne Nuriye, ne de Hacer, tek başlarına restorandı çekip çeviremiyor.

Veysi de, babasının Zekeriya olmadığını düşünüp evi terk ediyor. Mahalleye televizyon muhabirleri geliyor ve Veysi ile röportaj yapıyor. Veysi, baba bildiği kişinin öz babası olmadığını anlatırken. Azra DNA testini getirip muhabirlerin yanında babasının Zekeriya olduğunu okuyor. Bu sırada Zola ile Çavi’nin babalarını aramak için Türkiye’ye geldiklerini öğrenen muhabirler onları da konuşturuyor.

Çatıya çıkan Zekeriya ile Arif’i gören mahalleli onların intihar edeceğini düşünüp itfaiyeye ve polise haber veriyor. İkili eşlerinin kendilerini affetmeden oradan inmeyeceklerini söylüyor. Hacer gelip, Arif’in intihar edebileceğine inanmadığı için ona oradan atlamasını söylüyor. O sırada mahalleye gelen polisler Zola ile Çavi’yi arıyor. Zola ile Çavi, izinsiz çalıştıkları için tutuklanıyor.

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Zola’ya Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler