Ana SayfaDizilerSurvivor 20. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 20. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020, son bölümüyle ekrana geldi. Bu hafta yapılan ilk iki dokunulmazlık oyununu alan Sercan, ilkinde Berkan’ın adını vermişti. İkinci dokunulmazlık oyununda ise Nisa’nın ismini vermişti. Yarışmacılar haftanın son dokunulmazlık oyunu için büyük mücadele verdi. Survivor 20. hafta 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 20. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’ın önceki akşam dokunulmazlık oyunu sonrası Acun Ilıcalı, Sercan ile Nisa arasındaki gerilime buldukları ses kaydıyla son vereceklerini açıklamıştı. Yarışma programının dünkü bölümünde, ada konseyinde Acun Ilıcalı, buldukları ses kaydını yayınladı. Ancak yarışmacılar kaydı dinleyemedi.

Haftalar öncesi elenen Gizem’in de bulunduğu ses kaydında Sercan’ın Nisa’ya gönderdiği bir mektup olduğu ortaya çıktı. Sevgilisinin olduğunu ve onunla evlenmeyi düşündüğünü Sercan’la aralarında bir şey olamayacağını söyleyen Nisa’nın ses kaydı bölüme damgasını vurdu.

Survivor 20. hafta 3. dokunulmazlık oyununda adeta nefesler tutuldu. Haftanın 3. dokunulmazlığını da yine Sercan kazandı. Sercan ilk dokunulmazlık oyununda Berkan, ikincisinde Nisa’nın adını vermişti.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın üçüncü dokunulmazlığından sonra ada konseyinde Acun Ilıcalı, Nisa ile Sercan arasındaki gerilime neden olan konu ile ilgili ses kaydını izleyicilere yayınladıktan sonra kendince olayda büyütülecek bir durumun olmadığını belirtti. Bu hafta tüm dokunulmazlıkları alan Sercan’ın bir yarışmacının daha ismini vermek durumunda kaldı.

Sercan, üçüncü eleme adayı olarak Barış’ın ismini verdi. Böylelikle bu eleme potasına düşen üç isim Berkan, Nisa ve Barış olarak belirlendi. Survivor’ın bu akşamki bölümünde iletişim oyunu sonrasında yapılacak eleme konseyinde Acun Ilıcalı, SMS oylarının sonuçlarını açıklayacak ve en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.

İşte Survivor 123. bölüm fragmanı….

Survivor’ın bu akşam yayınlanacak 123. bölümünde yarışmacılar iletişim oyunu için mücadele edecek. Oyunu kazanan yarışmacıları tam beş ödül birden bekliyor. Çamurlu zorlu parkurlarda Cemal Can, ufak bir sakatlık yaşayacak. Ayrıca eleme konseyinde bir yarışmacının daha Survivor macerası sona erecek.

Survivor 20. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler