Ana SayfaDizilerSurvivor 20. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim...

İlgili Postlar

Survivor 20. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020 123. bölümüyle 20. haftayı da geride bıraktı. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde iletişim oyunu oynandı. Kazanan takımın yarışmacıları yakınlarıyla telefonda görüşme imkanı buldu. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen eleme konseyinde yarışmaya veda eden isim açıklandı. Survivor 20. hafta iletişim oyununu hangi takım kazandı? Haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Berkan mı, Nisa mı yoksa Barış mı? Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 20. Hafta İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Sercan Survivor’un 20. haftasına damgasını vurdu. Haftanın üç dokunulmazlık oyununu kazanarak üç eleme adayını da belirlemiş oldu. Eleme konseyi öncesi mavi ve kırmızı takım iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Zorlu ve çamurlu bir parkurda yarışan takımlar büyük mücadele verdi.

Başa baş geçen iletişim oyununu mavi takım kazandı. Mavi takım yarışmacıları, Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan yakınları ile telefonla görüştü. Çok duygusal anların yaşandığı iletişim ödülü sonrası dört yarışmacı doya doya fotoğraf ve video çektiler.

Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor’da iki gün boyunca süren toplu SMS oylaması sonuçlandı. SMS sonuçlarına göre elenen yarışmacı belli oldu. Eleme konseyinde konuşan Acun llıcalı, yapılacak elemenin en kritik eleme olduğunu söyledi. SMS oylaması sonucuna göre en az oyu alan yarışmacıyı açıklayan Acun Ilıcalı, Nisa’nın ismini verdi.

Nisa, Survivor’ın 20. hafta elenen yarışmacısı oldu. Acun Ilıcalı, elenen Nisa’ya söz verdi. Gözyaşlarına hakim olamayan Nisa, eleme adaylarından Berkan ve Barış’ın elenmelerini istemediğini belirtti. Bu arada Cemal Can, Nisa’nın elendiğini duyduğu andan itibaren gözyaşlarına boğuldu.

Dört buçuk ay adada kalmayı başaran Nisa arkadaşlarıyla uzun uzun vedalaşarak konseyi terk etti. Nisa ile veda konuşması yapan Acun Ilıcalı, onu seçtikleri zaman Survivor’a enerji dolu, pozitif enerji saçan genç bir kızı dahil etmek istediklerini, bunu fazlasıyla kendilerine yaşattığını, Nisa’nın elenmesiyle Survivor bir rengini kaybettiğini ve onun hep kibar, düşünceli olduğunu, yeni neslin ihtiyacı olan mesajları vermiş olduğunu belirterek onun elenmesine üzüntü duyduğunu dile getirdi.

 Survivor 20. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler