Ana SayfaDizilerNTC Medyadan Bomba Gibi Bir Dizi Geliyor! Maria İle Mustafa'nın Cast Çalışmaları...

İlgili Postlar

NTC Medyadan Bomba Gibi Bir Dizi Geliyor! Maria İle Mustafa’nın Cast Çalışmaları Tamamlandı!

Atv ekranında keyifle izlenecek yeni bir dizi daha geliyor. Maria ile Mustafa isimli dizinin başrollerini, Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaştığı projede, Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu yer alıyor. Maria ile Mustafa’nın cast çalışmaları tamamlandı. Detaylar haberimizde….

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Jessica May Kimdir?

Maria İle Mustafa’nın Cast Çalışmaları Tamamlandı!

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Atv’nin en iddialı dizileri arasında yerini alacak olan, Maria ile Mustafa’nın çekimleri Kapadokya Ürgüp’te Temmuz ayının ortaları gibi başlayacak. Gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesi ile büyük ses getireceği tahmin edilen dizi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU!

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin oğlu Mustafa arasında yaşanan aşk hikayesini konu alıyor. Maria ile Mustafa’nın aşkı üst seviyede bir gerilimiimkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekrana taşıyor. Yabancı bir kızla Türk genci arasındaki yoğun ve heyecan dolu aşkını konu alan Maria ile Mustafa dizisi, Atv ekranında çok yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İzleyici tarafından büyük beğeni toplayacak dizinin Temmuz ayının ortalarında çekimleri başlayacak. Atv’de yayınlanacak olan, Maria ile Mustafa dizisinin yayın tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Tamer Levent Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler