Ana SayfaDizilerNetflix İnto The Night Dizisinin 2. Sezon Fragmanını Paylaştı!

İlgili Postlar

Netflix İnto The Night Dizisinin 2. Sezon Fragmanını Paylaştı!

Netflix’te geçtiğimiz aylarda ilk sezonu yayınlanan ve büyük beğeni toplayan İnto The Night dizisi 2. sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Belçika yapımı dizinin başrol oyuncuları arasında Mehmet Kurtuluş’ta yer alıyor. Netflix İnto The Night dizisinin 2. sezon fragmanını paylaştı. Detaylar haberimizde….

Netflix Yeni Animasyon Filmi Bir Ay Masalı’nın Afişini ve Fragmanını Yayınladı!

Netflix İnto The Night Dizisinin 2. Sezon Fragmanını Paylaştı!

Türk dizilerinin aranan isimlerinden Mehmet Kurtuluş, İnto The Night dizisinin ikinci sezon bölümlerinde yer alacak. İnto The Night dizisi, dünyada yaşanan ani bir güneş felaketinin ardından, Brüksel’den havalanan bir uçakta mahsur kalan farklı ülkelerden bir grup insanın hikayesini konu alıyor. Dizinin ilk sezonu geçtiğimiz aylarda gösterime girmişti. Orijinal Netflix yapımı dizinin ikinci sezonunu bugün duyuruldu.

Dizinin yaratıcısı Jason George, gösterime girmesinin ardından tüm dünyada büyük ilgi uyandıran Into The Night’ın ikinci sezonunu duyurmaktan dolayı son derece heyecanlı olduğunu, dünyanın dört bir yanındaki hayranların kahramanlarımız ve BE Airways Flight 21 mürettebatıyla kurduğu bağı görmenin harika bir duygu olduğunu ve bu heyecanlı yolculuğa devam etmek için sabırsızlandığını dile getirdi. 

İşte İnto The Night dizisinin ikinci sezon fragmanı….

NETFLİX HAKKINDA!

Netflix, 190’dan fazla ülkede 183 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti vermektedir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlardan izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan izlenebiliyor, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edilebiliyor.

Sevilen oyuncu Mehmet Kurtuluş’un da oynayacağı dizinin ikinci sezon bölümleri ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

Netflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed’in Tanıtım Fragmanını Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler