Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNetflix Yeni Animasyon Filmi Bir Ay Masalı'nın Afişini ve Fragmanını Yayınladı!

İlgili Postlar

Netflix Yeni Animasyon Filmi Bir Ay Masalı’nın Afişini ve Fragmanını Yayınladı!

Netfilix, yeni bir animasyon filmini izleyicisinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Film Oscar ödüllü film yapımcısı Glen Keane’nin imzasını taşıyor. Büyük beğeni toplayacak film, tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de gösterime girecek. Netflix yeni animasyon filmi Bir Ay Masalı’nın afişini ve fragmanını yayınladı. Film ne zaman gösterime girecek? Detaylar haberimizde….

Netflix Bir Ay Masalı’nın Afişini ve Fragmanını Yayınladı!

Bir Ay Masalı filminin yönetmenliğini, animasyon efsanesi Oscar ödüllü Glen Keane’nin imzasını taşıyor. Filmin senaryosunu, Audrey Wells (The Hate U Give) kaleme alırken, yapımcılığını Gennie Rim (Dear Basketball) ve Peilin Chou (Abominable) üstleniyor. Bir Ay Masalı filminin müziklerini ise Christopher Curtis (Chaplin), Marjorie Duffield, Helen Park (KPOP) yaptı. Film, tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de sonbaharda Netflix’te yayınlanmaya başlayacak.

İşte Bir Ay Masalı filminin resmi fragmanı….

BİR AY MASALI FİLMİNİN KONUSU!
Bir kız çocuğunun, Mitolojik bir Ay Tanrıçası’nın varlığını babasına kanıtlamaya çalışıyor ve uzaya çıkmak için bir roket inşa eder. Küçük koz çocuğu inşa ettiği roketle Ay’a ulaştığında, kendisini beklenmedik bir maceranın içinde bulur. Fantastik yaratıklarla dolu yeni bir diyar keşfeden küçük kız heyecan dolu maceralar yaşar.

NETFLİX HAKKINDA!

Netflix, 190’dan fazla ülkede 183 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti vermektedir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlardan izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan izlenebiliyor, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edilebiliyor.

Bir Ay Masalı animasyon filmi 2020’nin sonbaharında izleyicisiyle buluşacak.

Netflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed’in Tanıtım Fragmanını Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler