Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNetflix The Old Guard Filminin Yeni Fragmanını Paylaştı!

İlgili Postlar

Netflix The Old Guard Filminin Yeni Fragmanını Paylaştı!

Başrollerinde Charlize Theron’un yer aldığı The Old Guard filmi, aynı isimli bir çizgi roman serisinden beyaz perdeye uyarlandı. İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken filmde aksiyon dolu sahneler yer alıyor. Film tüm dünyayla birlikte ülkemizde de 10 Temmuzda yayınlanacak. Netflix, The Old Guard filminin yeni fragmanını paylaştı.

Netflix The Old Guard Filminin Fragmanını Paylaştı! Film Ne Zaman Yayınlanacak?

The Old Guard Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Sadece Netflix’te yayınlanacak olan merakla beklenen The Old Guard filmin yönetmenliğini, The Secret Life of Bees ve Beyond the Light gibi yapımlarla tanınan Gina Prince-Bythewood üstleniyor. Leandro Fernandez ve Greg Rucka’nın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Old Guard filmi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

İşte The Old Guard filminin yeni fragmanı….

 

Senaryosunu Grey Rucka’nın kaleme aldığı filmin başrolünde, en son Bombshell ile Oscar’a aday olan Charlize Theron yer alıyor. Theron’a, A Bigger Splash, Far From the Madding Crowd ve Rust and Bone gibi filmlerle tanınan Mattihlas Schoenaerts ve son olarak Maleficent: Mistress of Evil’de izlediğimiz Chiwetel Ejofor, gibi oyuncuların yanı sıra, Harry Melling, Marwan Kenzari, Natacha Karam, Kiki Layne gibi oyuncular da yer alıyor.

THE OLD GUARD FİLMİNİN KONUSU!

10 temmuzda izleyicisiyle Netflix’te buluşacak olan film, esrarengiz bir kadının liderlik ettiği bir grup paralı askerin hikayesini anlatıyor. Bu paralı asker grubunu diğer insanlardan ayıran özellikleri ise asırlardır yaşayan ölümsüzlerden oluşmasıdır. Grup üyeleri için sonsuz hayatın heyecanı gitgide azalırken, daha önceden hiç tanımadıkları bir ölümsüzün ortaya çıkması ise bu paralı asker grubunu beklemedikleri bir maceraya sürüklüyor. Filmde bu grubun lideri olan karaktere Charlize Theron hayat veriyor.

Ekip, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayan insanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) isimli asker, grubu içinde olduğu tehlikeden kurtarmanın mücadelesini veriyor. Greg Rucka’nın çok sevilen çizgi romandan uyarlanan THE OLD GUARD filmi, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur ve aksiyon dolu bir hikayeyi konu alıyor.

Netflix’in Yeni Dizisi Space Force’un İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler