Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNetflix The Old Guard Filminin Fragmanını Paylaştı! Film Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Netflix The Old Guard Filminin Fragmanını Paylaştı! Film Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerinde sevilen oyuncu Charlize Theron’un yer aldığı The Old Guard filmi, aynı isimli bir çizgi roman serisinden beyaz perdeye uyarlandı. İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken filmde aksiyon dolu sahneler yer alıyor. Netflix, The Old Guard filminin ilk fragmanını paylaştı. Film ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde….

Netflix’in Yeni Dizisi Space Force’un İlk Fragmanı Yayınlandı!

Netflix The Old Guard Filminin Fragmanını Paylaştı!

Yalnızca Netflix’te yayınlanacak olan The Old Guard filmi, The Secret Life of Bees ve Beyond the Light gibi yapımlarla tanınan Gina Prince-Bythewood‘un yönetiyor. Leandro Fernandez ve Greg Rucka’nın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Old Guard filmi için heyecanlı bekleyişimiz sürerken Netflix filmin yayınlanma tarihini açıkladı.

İşte The Old Guard filminin ilk fragmanı….

Film Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaryosunu Grey Rucka’nın yazdığı filmin başrolünde en son Bombshell ile Oscar’a aday olan Charlize Theron yer alıyor. Theron’a, A Bigger Splash, Far From the Madding Crowd ve Rust and Bone gibi filmlerle tanınan Mattihlas Schoenaerts ve son olarak Maleficent: Mistress of Evil’de izlediğimiz Chiwetel Ejofor eşlik ediyor. Filmde ayrıca, Harry Melling, Marwan Kenzari, Natacha Karam, Kiki Layne gibi oyuncular da yer alıyor. The Old Guard filmi tüm dünyayla birlikte ülkemizde de aynı anda 10 Temmuz’de Netflix’te yayınlanacak.

THE OLD GUARD FİLMİNİN KONUSU!

10 temmuzda izleyicisiyle Netflix’te buluşacak olan film, esrarengiz bir kadının liderlik ettiği bir grup paralı askerin hikayesini anlatıyor. Bu paralı asker grubunu diğer insanlardan ayıran özellikleri ise asırlardır yaşayan ölümsüzlerden oluşmasıdır. Grup üyeleri için sonsuz hayatın heyecanı gitgide azalırken, daha önceden hiç tanımadıkları bir ölümsüzün ortaya çıkması ise bu paralı asker grubunu beklemedikleri bir maceraya sürüklüyor. Filmde bu grubun lideri olan karaktere Charlize Theron hayat veriyor.

Ekip, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayan insanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) isimli asker, grubu içinde olduğu tehlikeden kurtarmanın mücadelesini veriyor. Greg Rucka’nın çok sevilen çizgi romandan uyarlanan THE OLD GUARD filmi, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur ve aksiyon dolu bir hikayeyi konu alıyor.

Netflix Türkiye’de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler