Ana SayfaDizilerNetflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı!

İlgili Postlar

Netflix Türkiye’de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı!

Virüs salgını tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de etkiledi. Dizi setleri durduruldu ve insanlar tedbir amaçlı evlerine kapanmak zorunda kaldı. Durum böyle olunca da insanlar Netflix gibi dijital platformlara yöneldi. Netflix, Türkiye’de mayıs ayında yayınlanacak olan içerikleri açıkladı. Detaylar haberimizde….

Netflix Türkiye’de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler!

Nisan ayının son günlerinin gelmesiyle gözler, dünyanın en çok izlenen çevrim içi dizi ve film platformu Netflix’e yöneldi. Netflix, mayıs ayında kullanıcıların evlerinde keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak yeni dizi ve film sunmak için içeriklerini hazırladı. Mayıs ayında yayınlanacak en yeni dizi ve filmler şunlar;
MAYIS AYINDA NETFLİX’TE İZLEYEBİLECEĞİNİZ YENİ ORJİNAL DİZİLER!

White Lines (15 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Dram-suç türünde olan White Lines dizisi, Manchester’lı bir DJ’in İbiza’da gizemli bir şekilde kaybolmasından yirmi yıl sonra ortaya çıkan cesedi ile başlayan olayları konu ediniyor. DJ’in kız kardeşi olayın perde arkasını öğrenmek için sırlarla dolu adaya gidip, hayatını baştan aşağı değiştirecek gerçeklerle yüzleşiyor.

Snowpiercer (Kesin tarih henüz açıklanmadı)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

92. Akademi Ödülleri’nde En İyi Film Oscar’ını alan Güney Kore yapımı Parasite’in yönetmeni Bong Joon Ho’nun ilk İngilizce filmi Snowpiercer, Netflix tarafından diziye uyarlandı. Aynı adlı dizi, baş rolünde eski Captain America Chris Evans’ı izlediğimiz film gibi, dünyada yaşanan bir felaket nedeniyle hayatta kalan insanların gezegenin çevresini dolaşan devasa bir trende yaşamak zorunda kaldığı distopik bir geleceği yansıtıyor.

The Eddy (8 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Mayıs ayında Netflix kütüphanesindeki yerini alacak yeni orijinal dizilerden biri olan The Eddy, günümüz Paris’inin renkli ve çok kültürlü mahallelerinde geçiyor. Dram türündeki seri, zor durumda olan bir barın sahibini, barın orkestrasını ve şehirde karşılaşacakları tehlikeleri konu alıyor.

Hollywood (1 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Hollywood, 2. Dünya Savaşından sonra kendilerine sinema sektöründe yer bulmaya çalışan bir grup aktör ve film yapımcısının hikayesini konu ediyor. Hollywood’daki ırk, cinsiyet ve cinsellik üzerine ön yargılara ve kurulan haksız sistemlere farklı bir bakış sunan dizi, Hollywood’un Altın Çağı’nın yıldızlı perdesi altında neler yaşandığını gözler önüne seriyor.

Space Force (29 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Netflix Türkiye’de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçeriklerThe Office ile dünya televizyon tarihinin en kült yapımlarından birine imza atan Steve Carrel, bu kez Netflix orijinal dizisi Space Force ile ortalığı birbirine katmaya hazırlanıyor. Dizi, ABD Silahlı Kuvvetlerinin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan bilim insanlarının, Beyaz Saray’dan gelen beklenmedik bir emir ile Ay’a gidip orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçmesini konu alıyor.

MAYIS AYINDA NETFLİX’TE İZLEYEBİLECEĞİNİZ ORJİNAL FİLMLERİ!

All Day and a Night (1 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

When They See Us, 13th gibi yapımları ile Amerika’daki siyahilerin yaşadığı ayrımcılığı ekranlara taşıyan Netflix, aynı tonlarda bir başka yapımla daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Jeffrey Wright ve Ashton Sanders’ın başrolünü paylaştığı All Day and a Night, babası gibi gangster olmak istememesine rağmen, çevresindeki insanlar tarafından suça zorla iitilen ve kendisini bir anda hapishanede bulunan bir gencin hikayesini anlatıyor.

Seni Seviyorum Aptal (15 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Drama türündeki İspanyol yapımı filmde, aynı gün içerisinde hem kız arkadaşını hem de işini kaybeden 30’lu yaşlarında bir adamın yaşadıklarını konu alıyor.

MAYIS AYINDA İZLEYEBİLECEĞİNİZ BAZI NETFLİX LİSANSLI İÇERİKLER!

80 Günde Devri Alem (21 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Fransız Jules Verne tarafından kaleme alınan ve aynı adlı romandan beyaz perdeye uyarlanan 80 Günde Devri Alem, iki saatlik soluksuz izlenecek bir macera sunuyor. Baş rollerinde Jackie Chan, Steve Coogan ve Cécile de France’ın yer aldığı film, bir iddia üzerine dünyanın dört bir tarafını gezen üç kafadarın hikayesini anlatıyor.

Ayı Teddy (22 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Family Guy’ın yaratıcısı Seth Macfarlane tarafından hem yazılıp hem yönetilen fantastik komedi türündeki Ayı Teddy, oldukça eğlenceli bir mizah anlayışla izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Filmin baş rolünde Hollywood’un en sevilen aktörlerinden Mark Wahlberg yer alıyor. Seth MacFarlane ise Ayı Teddy’ye sesiyle hayat veriyor.

The Gentlemen (5 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Ünlü senarist ve yönetmen Guy Ritchie’in imzasını taşıyan The Gentlemen, Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding ve Colin Farrell gibi dev isimleri bir araya getiren, aksiyon-komedi türündeki film, Londra’da uyuşturucu satıcılığı yapan Amerika asıllı Mickey Pearson’ın emekli olmak istemesinin ardından yaşanan zincirleme olayları konu alıyor.

Spider-Man: Homecoming (7 Mayıs)

Netflix Türkiye'de Mayıs Ayında Yayınlanacak İçerikler

Tom Holland’ın baş rolünde yer aldığı ilk Spider-Man spin-off’u olan Spider-Man: Homecoming, diğer Marvel Sinematik Evreni (MCU) filmleri gibi ilk saniyesinden son saniyesine kadar soluksuz bir macera yaşatıyor. Film, okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter Parker’ın, tüm dünyayı ve değer verdiği herkesi tehdit eden Vulture’a karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Ünlü Futbolcu Neymar Aras Bulut İynemli’nin Filmine Övgü Yağdırdı! ‘Çocuk Gibi Ağladım’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler