Ana SayfaDizilerLa Casa De Papel Dizisinin Yaratıcısının Yeni Dizisi White Lines'in İlk Fragmanı...

İlgili Postlar

La Casa De Papel Dizisinin Yaratıcısının Yeni Dizisi White Lines’in İlk Fragmanı Yayında!

Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisi ülkemizde de izlenme rekorları kırdı. Uluslararası bir çok ödül alan dizinin yaratıcı Alex Pina’dan izleyicilere yeni bir dizi müjdesi geldi. La Casa De Papel dizisinin yaratıcının yeni dizisi White Lines’in ilk fragmanı yayında. Dizinin fragmanı şimdiden büyük ilgi görmeyi başardı. Detaylar haberimizde….

White Lines’in İlk Fragmanı Yayında!

Netflix, La Casa De Papel dizisinin tüm dünyada büyük ilgi görmesinin ardından dizinin yaratıcısı olan Alex Pina’dan yeni dizi müjdesi büyük bir heyecan yarattı. White Lines isimli dizinin afişi, ilk görüntüleri ve fragmanı yayınlandı. Dizinin yapımcılığını, Left Bank Pictures’tan (The Crown) Andy Harries ve Sharon Hughff. Diğer yapımcılar ise Chris Croucher, Álex Pina ve Cristina López Ferraz (La Casa de Papel) üstleniyor. White Lines dizisinin senaryosunu Alex Pina kaleme aldı.

İşte White Lines dizisinin ilk fragmanı….

 

WHİTE LİNES DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) ve Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail) gibi oyuncular yer alıyor.

WHİTE LİNES DİZİSİNİN KONUSU!

Manchester’lı efsanevi bir DJ’in İbiza’da gizemli bir şekilde kaybolmasından tam yirmi yıl sonra cesedi ortaya çıkıyor ve kız kardeşi bu olayın perde arkasını öğrenmek için güzel İspanyol adasına geri dönüyor. Kardeşini bulmak için yaptığı tüm araştırmalar sürerken, o herkesin hayatını yaşadığı adada kendi karakterinin karanlık taraflarıyla yüzleşmeye zorlayan ve heyecan verici dans kulüpleri ve yalanlarla dolu dünyaya bir yolculuğa çıkarıyor.

WHİTE LİNES NE ZAMAN YAYINLANACAK?

White Lines dizisinin çekimleri Haziran ayında başladı ve Ekim ayında tamamlandı. Dizi Mayorka ve İbiza adalarında çekildi. Her bölümü 60 dakikadan ve ilk sezonu 10 bölümden oluşan dizi 15 Mayıs tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

 La Case De Papel Dizisinin 4. Sezon Yayın Saati Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler