Ana SayfaDizilerLa Case De Papel Dizisinin 4. Sezon Yayın Saati Belli Oldu!

İlgili Postlar

La Case De Papel Dizisinin 4. Sezon Yayın Saati Belli Oldu!

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen dizinin 4. sezonu yayınlanıyor. Uluslararası bir çok ödül alan İspanyol yapımı dizinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyordu. Dizinin yayın tarihinin açıklanmasından sonra gözler saatlere çevrildi. La Case De Papel dizisinin 4. sezon yayın saati belli oldu. Detaylar haberimizde…

La Case De Papel 4. Sezon Yayın Saati Belli Oldu!

İspanyol yapımı dizi ilk sezonuyla tüm dünyada büyük yankı uyandırmayı başardı. Büyük ilgi gören dizinin ikinci ve üçüncü sezonları da büyük ilgi gördü ve tüm dünya dizinin 4. bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. Dizi bugün merakla beklenen 4. sezon bölümleriyle Netfix’te yayınlanacak. Dizinin yayın saati bizim saatimizle sabah saat 10:00’da izleyicileriyle buluşacak. Tüm dünyayı saran virüs salgını nedeniyle herkes zaten evlerinde olduğu için diziye ilgi de büyük olacak.

İşte La Case De Papel 4. sezon fragmanı….

LA CASE DE PAPEL DİZİSİNİN KONUSU!

Profesör lakaplı bir kişi Kraliyet Darphanesini soymak için ekibini 8 aranan hırsızlardan oluşturur. Daha sonra beş ay boyunca bir yere kapanarak her ihtimali hesaplayarak ve ek planlar yaparak kusursuz bir plan yapıyorlar. 5 ay sonra planı devreye sokup soygunu başlatıyorlar. En ince ayrıntısına kadar düşünülen planın dışında hiç düşünmedikleri bir ayrıntılar ile karşı karşıya geliyorlar.

DİZİDE YER ALAN KARAKTERLER!

Profesör; Planı uygulamak için her detay üzerinde çalışmış ve koordinasyon yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Tokyo; Azılı bir hırsız ve hayatında 15 soyguna yapmış ve aynı zamanda da dizide aşk ilişkileri ile de diziye damga vuruyor. Ayrıca dizinin hikayesini onun ağzından dinliyoruz.

Rio; Dizinin asi çocuğunu canladırıyor. 6 yaşından beri kod yazan bir bilgisayar uzmanıdır ve sevdiği insanları hep hayatının merkezini alıyor.

Moskova.;Hayatınında ailesinin önemi büyük ama ailesi istediği gibi biri olmayınca, en büyük varlığı oğlu için her şeyi yapıyor.

Denver; Moskova’nın oğludur. Saf bir yapısını yanı sıra samimiyetiyle kendini sevdiriyor.

Berlin;  Soygunun içerideki beyni olan aynı zamanda liderlik özelliği ile dikkat çekiyor.

Nairobi; Dizinin bir diğer kadın karakteri ise dengesiz ama eğlenceli tavırlarıyla adından söz ettiriyor.

Helsinki ve Oslo; İki Sırp kuzen olarak dizide yer alıyorlar.

 La Case De Papel 3. Kısım Fragmanı Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler