Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÜnlü Futbolcu Neymar Aras Bulut İynemli'nin Filmine Övgü Yağdırdı! 'Çocuk Gibi Ağladım'!

İlgili Postlar

Ünlü Futbolcu Neymar Aras Bulut İynemli’nin Filmine Övgü Yağdırdı! ‘Çocuk Gibi Ağladım’!

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, Aras Bulut İynemli’nin ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ filmini izledi. Neymar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda filme övgü yağdırdı. Filmi izleyen Neymar, gözyaşlarını tutamadı ve çocuk gibi ağladığını dile getirdi.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Neymar Aras Bulut İynemli’nin Filmine Övgü Yağdırdı!

Yedinci Koğuşta Mucize Filminin başrollerinde yer alan Aras Bulut İynemli, filmde oyunculuğunu yine konuşturdu. Netflix’te yayınlanan film bir çok ülkede izleniyor ve rekora doğru koşuyor. Özellikle ABD, İspanya ve Brezilya gibi ülkelerde en çok izlenen filmler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Dünyaca Ünlü futbolcu Neymar’ın da film dikkatinden kaçamadı.

Parib Saint-Germain FC takımının oyuncusu Neymar, Aras Bulut İynemli’nin filmi Yedinci Koğuştaki Mucize filmini izlerken gözyaşlarını tutamadı. Ünlü Futbolcu, filmi izledikten sonra sosyal medya hesabından ; “Çocuğu olan iyi anlar… Ne filmdi ama! İzlerken bir çocuk gibi ağladım!”paylaşımında bulundu.

Neymar Aras Bulut İynemli'nin Filmine Övgü Yağdırdı

YEDİNCİ KOĞUŞTAKİ MUCİZE REKORA KOŞUYOR!

Tüm dünyada ilgi odağı olan Yedinci Koğuştaki Mucize filmini Neymar’da fark etti. Filmin konusu izleyenleri büyüledi. Haksızlığa uğrayan ve yok yere idam cezası alan bir babanın, hayatta babasından başka kimsesi olmayan küçük kızın onu kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatan film, izlenme rekorları kırıyor.

İlk oyunculuk hayatına ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle başlayan Aras Bulut İynemli, pek çok sayıda film ve diziye imzasını attı. Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran oyuncu, Yedinci Koğuştaki Mucize filmiyle dünyaya açıldı. Filmi izleyen ve İynemli’yi yakından tanıyanlar ise filmi izledikten sonra onu tanıyamadıklarını söylediler.

İzlenme rekorları kıran Yedinci Koğuştaki Mucize filmi, 70’li yıllarda geçiyor. Saf bir babayı canladıran Aras Bulut İynemli, kızıyla ve babaannesiyle sakin bir hayat sürerken başına gelen felaketle çaresiz kalıyor. Yedi yaşındaki kızı babasını kurtarmak için mücadele veriyor. Filmde Baba kız arasındaki sevginin büyüklüğü izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Ünlü futbolcu Neymar, filmi izledikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ne kadar etkilendiğini dile getiren Neymar. çocuk gibi ağladığını dile getirdi.

Demet Akalın’ın Eşi Okan Kurt, Giyim Tarzıyla Kime Özendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler