Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı’ya "Böylesini Görmedim" Dedirten Yarışmacı Kim?..

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ya “Böylesini Görmedim” Dedirten Yarışmacı Kim?..

Survivor’ın en son ki yeni bölümünde yarışmacılar arasında oynanan ödül oyununda Acun Ilıcalı’dan yarışmacı Nisa’ya tepki geldi. Son dönemlerde ünlüler takımında yarışan Sercan Yıldırım ile aralarında aşk olduğu iddialarla gündeme gelen yarşmacı Nisa’nın ödül oyununda oynamak istemedi. Ödül oyununda yer almak istemeyen Nisa’ya tepki gösteren Ilıcalı neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Survivor 2020’de Yarışmacıların Büyük Değişimi Survivor 2020 Kim Kaç Kilo Verdi?

Acun Ilıcalı’ya “Böylesini Görmedim” Dedirten Yarışmacı Kim?..

Survivor 2020’nin Ünlüler Gönüllüler yeni bölümde ödül oyununda yer almak istemeyen yarışmacı Nisa’nın davranışına tüm Survivor tepki gösterdi. 13 Nisan 2020 tarihli yayınlanan Survivor 45. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, kum sahada voleybol oynayarak ödül oyunu için mücadele ettiler.

Gönüllüler takımı zorlu mücadeleden galip çıkan takım oldu. Ödül oyun bittikten sonra kıyasıya  mücadelesinden dolayı Gönüllüler takımını  kutlayan Acun Ilıcalı ise yaroşmacı Nisa’ya tepkisini dile getirdi.

Acun Ilıcalı; “Böylesini İlk Defa Gördüm”

“Survivor’da sakatlıktan dolayı oynayamayanı gördüm, takımla çok ciddi problemi olup oynamayanı da gördüm. Ancak böylesini ilk defa gördüm. Çok takımsal bir hareket olmadı bu yaptığın…….

Acun Ilıcalı kimdir?

“Senin Yüzünden Zora Düşen Bir Takım Var”

………..Bu çok normal bir hareket değil. Senin yüzünden zora düşen bir takım var. Çırpınan arkadaşların senden bir destek göremedi” diyerek çıkıştı.”

Survivor’da Acun, Hadise’ye Aşk Kokusu Alıyorum Diye Laf Çaktı..

Birleşme Partisi’ne Sercan ve Nisa Damgasını Vurdu!..

Soluksuz izlenen yarışma programı Survivor 2020’de geçtiğimiz günlerde birleşme partisi düzenlenmişti. Son zamanlarda aralarında aşk yaşandığına dair dedikodular çıkan yarışmacı Sercan ve Nisa ise Birleşme partisine damgalarını vurdu. Ünlüler takımından olan Sercan ile gönüllüler takımından yarışmacı Nisa arasında şarkı yarışması ve birleşme partisi sırasında ilginç anlar yaşandı..

Yarışmada aylar sonra duş alan, saçlarını yaptırabilen ve benzersiz şık kıyafetlerini giyen yarışmacılar öncesinde yemekte buluştular, sonrasında ise sunucu Acun Ilıcalı’nın sunduğu şarkı yarışmasında yeteneklerini gösterdiler.

Fakat birleşme partisine aşk iddialarıyla gündeme düşen Sercan ve Nisa damgasını vurdu. Yemek esnasında yan yana oturan Nisa ile Cemal Can, Sercan ile de Aşkım arasında enteresan zamanlar  yaşandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler