Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Acun, Hadise'ye Aşk Kokusu Alıyorum Diye Laf Çaktı..

İlgili Postlar

Survivor’da Acun, Hadise’ye Aşk Kokusu Alıyorum Diye Laf Çaktı..

Önceki gün gerçekleşen Survivor birleşme partisine görüntülü konuşma ile bağlantı kuran şarkıcı Hadise’nin, bulunduğu yer ile oyuncu Kaan Yıldırım’la yaşadığı aşkı ele verince olanlar oldu.. Acun Ilıcalı neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

İşte Survivor’daki Birleşme Partisinden İlk Kareler!..

Survivor’da Acun, Hadise’ye Aşk Kokusu Alıyorum Diye Laf Çaktı

TV 8 ekranlarında soluksuz izlenen fenomen yarışması Survivor 2020’de birleşme partisi önceki gün yapıldı. Survivor 2020’nin birleşme partisindeki şarkı yarışmasında sesleri değerlendirecek birbirinden ünlü şarkıcılardan biri olan güzel şarkıcı Hadise, Dominik’e karantina evinden görüntülü bağlandı. Jürilerden biri olan Hadise, oturduğu yerin arkasındaki duvarla yakayı ele vermiş oldu.

Hadise kimdir?

Acun; “Aşk Kokusu Alıyorum”

Haftalarca zorlu parkurlarda yarışarak kıyasıya mücadele eden Survivor yarışmacıları, dün birleşme partisinin keyfini doyasıya çıkardı. Bu akşam izlenilecek olan bölümün son fragmanında ise şarkıcı Hadise detayı ise olay oldu. Bu yıl birleşme partisindeki şarkı yarışmasında sesleri değerlendirmek için evden adaya bağlanan ünlü şarkıcı Hadise’nin arkasındaki duvar ile oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evinin duvarıyla tıpa tıp benzemesi gözlerden kaçmazken yapımcı ve yarışma sunucusu olan Acun Ilıcalı’dan Hadise için “Aşk Kokusu Alıyorum” şeklinde yorum yaparak gönderme yapmasına sebep oldu..

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun, Hadise'ye Aşk Kokusu Alıyorum Diye Laf Çaktı
Acun, Hadise’ye Aşk Kokusu Alıyorum Diye Laf Çaktı

İşte Hadise Ve Acun Ilıcalı Arasındaki O Aşk Diyalog;

Hadise; “Bir de dikkatimi çeken bir konu var. Bunu Acun’a da söyledim bugün. Bir ilk yaşıyoruz sanki Acun. Bir aşk mı doğuyor Survivor’da bilmiyorum?” 

Acun Ilıcalı; “Yok hani aşk doğuyor diyemeyiz. Bize gelen öyle bir bilgi yok şu anda”

Hadise: “Biliyorsun O Ses Türkiye’de de kaç kere gördüm. Deşifre ettim yarışmacıları biliyorsun”

Acun: “Sen açık artırmayı seyrettiğin için neyi kast ettiğini biliyorum. O bir centilmenlik öyle düşün”

Hadise: “Yani sen öyle de”

Acun: “Sen böyle aşk kokularını çok iyi alıyormuşsun ya Hadise bende alıyorum. Ne güzel bak sen Dominik koku alıyprsan bende Türkiye’den bazı kokular alıyorum Hadise onu napacağız”

Hadise bu sorunun ardından kahkaha atmakla yetinde ve ardıdan “Acun aşk güzel bir duygu sen iyi bilirsin” dedi.

Kaan Yıldırım kimdir?

Hadise, Sevgilisiyle Karantina’da..

Güzel şarkıcı Hadise, oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evinde karantinada olduğu bu sayede ortaya çıktı. Ünlü ikili bir süredir aşk yaşadığı öne sürülürken Hadise ve Kaan Yıldırım bu konuya dair açıklama yapmamalarıyla şaşkına çeviriyor. Güzel şarkıcı daha önce de Kaan Yıldırım’ın köpeğiyle yaptığı paylaşımlarla aşk dedikodularını alevlendirmişt..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler