Ana SayfaÜnlülerOğluna Hasret Olan Uğur Bektaş'dan Duygusal Paylaşım!..

İlgili Postlar

Oğluna Hasret Olan Uğur Bektaş’dan Duygusal Paylaşım!..

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik tarafından oğlunu görmesi yasaklanan oyuncu Uğur Pektaş, oğlu Murathan ile beraber çekilen bir pozunu paylaşarak yürekleri dağladı. Uğur Bektaş’ın duygusal paylaşımı ve Detayları Haberimizde..

Gamze Özçelik’den Eski Eşi Uğur Pektaş’a Şok Hamle!..

Oğluna Hasret Olan Uğur Bektaş’dan Duygusal Paylaşım!..

2008 senesinde dünya evine giren ünlü oyuncular Uğur Bektaş ve Gamze Özçelik, 2010 senesinde doğan oğulları Murathan dünyaya gözlerini açtı.  Ancak 2011’de yollarını ayıran ünlü çiftten oğulları Murathan’ın velayeti anne Gamze Özçelik’e verildi. Baba Uğur Pektaş oğlu Murathan’ı sadece hafta sonu görmeye başlamıştı.

Uğur Pektaş Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda şok bir hamle yapan Gamze Özçelik, Survivor’a gidip dönen Uğur Pektaş’ın oğlu Murathan’ı görmesini yasakladı. Mahkeme de Uğur Pektaş’ın velayeti annesinde olan Murathan’ı hafta sonu görmesini engelledi. Gamze Özçelik’in bunu hangi amaçla yaptığı ise henüz bilinmiyor. Karara bağlanan mahkeme sonucu büyük şaşkınlık içerisinde olan Uğur Pektaş ise sosyal medya hesabından bugün oğlu Murathanla bir paylaşım gerçekleştirdi.

Gamze Özçelik Kimdir?

Uğur Pektaş; “Sevginin Olduğu Yerde Harfler Birleşmez, Cümleler Hep Sevememekten…”

Eski eşi Gamze Özçelik’in Murathan’ı görmesini engellemesinin sonrasında herhangi bir açıklama yapmayan Uğur Pektaş, oğlu ile bir pozunu paylaştı. Pektaş, paylaşımına “Sevginin olduğu yerde harfler birleşmez, cümleler hep sevememekten…” ifadeleriyle notunu iliştirdi.

Uğur Pektaş Survivor’dan Ayrıldı Mı?

İşte Uğur Bektaş’ın Oğlu İle Duygusal Paylaşımı;

Uğur Bektaş'ın Duygusal Paylaşımı
Uğur Bektaş’ın Duygusal Paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler