Ana SayfaÜnlülerGamze Özçelik'den Eski Eşi Uğur Pektaş'a Şok Hamle!..

İlgili Postlar

Gamze Özçelik’den Eski Eşi Uğur Pektaş’a Şok Hamle!..

Eski güzel oyuncu Gamze Özçelik, dizi setinde evlendiği ve 4 sene evli kaldığı oyuncu Uğur Pektaş’ın mahkeme kararıyla çocuğunu görmesi yasak getirdi. Survivor’dan diskalifiye olan Uğur Pektaş ise kötü haberi İstanbul’a döndüğünde öğrendi. Detaylar Haberimizde..

Gamze Özçelik Yalan Haberler Hakkında Konuştu!

Gamze Özçelik’den Eski Eşi Uğur Pektaş’a Şok Hamle!..

Uzun zamandır oyunculuk ve mankenlik yaptıktan sonra setlerden uzaklaşıp kendisini yardıma muhtaç insanlara adayan Gamze Özçelik, Murathan adlı çocuğunu, eski eşi Uğur Pektaş’ın görmesini mahkeme kararı ile engelledi. Mahkeme kararı ile alınan bu tavrın Gamze Özçelik tarafından hangi amaçla yaptığı kesinlik kazanmadı.

Gamze Özçelik Kimdir?

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik ile ilgili görsel sonucu

Uğur Pektaş Kimdir?

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik, 4 Yıl Evliydiler!..

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik, 2008 yılında evlenen Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, 2 yıl süren evliliklerinin ardından ilk çocukları Murathan’ı kucaklarına alandılar. 26 Aralık 2011 senedinde ise ünlü çift boşanma haberleri ile herkesi üzmüşlerdi.

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik ile ilgili görsel sonucu

Uğur Pektaş Çoçuğunu Göremeyecek!..

Milliyet’in yaptığı özel haberine göre: Gamze Özçelik, eski eşi Uğur Pektaş’ın oğlu Murathan ile görüşmesini engellemek için adliye sarayına koştu. Mahkeme de Uğur Pektaş’ın velayeti annesinde olan oğlu Murathan’ı hafta sonu bile görmesini yasakladı.

Survivor Dönüşü Kötü Haberi Öğrendi!..

Televizyona ara verdikten sonra TV8 ekranlarında sevilerek izlenen Survivor’a katılan oyuncu Uğur Pektaş ise Dominik’te yaşadığı sakatlıktan sonra yarışmadan diskalifiye edildi. Türkiye’ye yeni gelen Uğur Pektaş ise Gamze Özçelik’in aldırdığı kararı döndüğünde öğrendi. Diğer yandan ünlü ikiliden konu hakkında henüz bir açıklama yapmadılar.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler