Ana SayfaDedikoduHadise'nin Acı Günü...

İlgili Postlar

Hadise’nin Acı Günü…

Corona virüs salgını nedeniyle ülkece zor dönemlerden geçtiğimiz bu günlerde gelen acı haberler içimizi acıtıyor. Ünlü şarkıcı Hadise bugün çok acı bir haberle gözlerini açtı. Halasını kaybeden ünlü şarkıcı uçuş salgın nedeniyle yurtdışına gidemiyor. Hadise’nin acı günü herkesi derinden etkiledi.

Önlem Almayı İhmal Etmedi

Çin’de başlayan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Corona virüs salgınına karşı bireysel önlem alan ilk kişilerden olan ünlü şarkıcı dışarı çıkmak zorunda olduğunda maske takarak virüse karşı önlem aldı. Bu konuda herkesi aynı tutumu izlemesi için motive eden ünlü şarkıcı maskeyle çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

Dünya Kadınlar Günü’nde Hadise’den Tanıtım Videosu!..

Makyajsız Haline Beğeni Yağdı

Salgın nedeniyle eve kapanan ünlü isimler arasında olan Hadise geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Hadise’nin fotoğrafını binlerce hayranı beğendi. Doğal haliyle çok sevilen ünlü şarkıcı “Böyle daha güzelsin” yorumları aldı.

Hadise’nin Acı Günü.

Hadise Halasının Öldüğünü Açıkladı
Hadise Halasının Öldüğünü Açıkladı

.

Türkiye’nin sevilen şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından halasını kaybettiğini duyurdu. “İkinci” annem dediği halasını toprağa veren ünlü şarkıcı “Bu korkunç süreçte sevdiklerinizi kaybetmek ne kadar acı sizlere anlatamam. Halamın yeri benim için bambaşka, ikinci anne dediğim… Mekanın cennet olsun. Yanına uçamamak beni mahvediyor şu an” dedi. Bu zor günlerin en kısa zamanda geçmesini diliyor ve ünlü şarkıcıya bizde baş sağlığı diliyoruz.

Hadise Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler