Ana SayfaÜnlülerDışarı Çıkın Diyen Murat Boz'dan Düzeltme Açıklaması!

İlgili Postlar

Dışarı Çıkın Diyen Murat Boz’dan Düzeltme Açıklaması!

Corona virüs salgınına önlem olarak kafe, eğlence mekanları, sinema, tiyatro gibi toplu etkinlik alanlarının kapatılması üzerine sosyal medyadan “Dışarı çıkın” paylaşımı yapan Murat Boz eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Bugün ise dışarı çıkın diyen Murat Boz’dan düzeltme açıklaması geldi.

Murat Boz’un Dışarı Çıkın Çağrısı

Toplu etkinlik alanların kapatılmasının ilk gününde Murat Boz’dan oldukça ilginç açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından “Zor günlerden geçiyor olabiliriz. Ama kendimizi eve hapsetmemeliyiz. Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapacağım. Siz de çıkın, evde durmayın, sporunuzu yapın. Hava güzel. Moral bozmayın. Millet olarak zor günleri atlatacağız” yorumunu yapan şarkıcıya anlam verilemedi.

Ünlülerde Eve Kapandı

Murat Boz Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Murat Boz‘un Instagram hesabından açtığı canlı yayınla insanları dışarıya davet etmesi sosyal medyada tepki konusu oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün dahi kalabalık alanlarda durulmaması gerektiğine yönelik yaptığı açıklamalara herkesin uymasının sağlanmaya çalıştığı bu dönemde ne yazık ki ünlü olmanın bir dezavantajı olarak medyatik isimlere de sorumluluk düşünüyor. En azından teşviklerine dikkat edecek kadar…

Murat Boz Kimdir?

Dışarı Çıkın Diyen Murat Boz’dan Düzeltme Açıklaması!

Dün paylaştığı videoyla tepkileri üzerine çeken ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından “Bir önceki videoma ek olarak kendi sitemde, kontrollü bir alanda yakın temasın olmadığı bir alanda temiz hava almak için dışarı çıktım. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı’nın uyarıları çok önemli. Zorunda olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli. Ben de buna uyuyorum.” açıklamasını paylaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler