Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Yeni Klip “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa”

İlgili Postlar

İrem Derici’den Yeni Klip “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa”

Pop müziğin beğenilen ismi ünlü şarkıcı İrem Derici, 2018 senesinde piyasaya çıkardığı ‘Sabıka Kaydı’ isimli albümündeki Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa şarkısına klip çekti. Tüm Detaylar Haberimizde..

İrem Derici’den Yeni Klip “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa”

En son ünlü şarkıcı İrem Derici, yaptığı bir paylaşım ile takipçilerini uyarıda bulunarak. “Kendimi eve hapsettim” sözleriyle Koronavirüs’e karşı savaş açmış ve sevenlerine evlerinde kalmalarına dair çağrıda bulunmuştu.

İrem Derici kimdir?

Sesi ve şarkılarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de ön planda olan yeni nesil starı İrem Derici bir ters köşe geldi. 2018 yılında çıkardığı “Sabıka Kaydı” isimli albümünden “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa” adlı eserine çekim yapan ünlü şarkıcının, klibi Atina’da, Seçkin Süngüç tarafından çekildi.

İrem Derici ile ilgili görsel sonucu

Sözü Ayşen’e Bestesi Kemal Şimşekyay’a, Aranjesi Mustafa Ceceli’ye Ait!..

İrem Derici, yepyeni şarkılarının müzik severlere kavuşturmak için stüdyo çalışmalarını sürdürürken, 2019 çıkardığı Mest Of ismini verdiği albümüyle geçen yılın en çok satan ilk üç albümünün sahibi idi aynı zamanda.
Başarılı şarkıcının Sabıka Kaydı” isimli albümünden “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa” şarkısı, Sözü Ayşen’e bestesi Kemal Şimşekyay’a, aranjesi Mustafa Ceceli’ye ait.

İşte İrem Derici’nin Yeni Klibi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler