Ana SayfaÜnlülerŞan Hocasından Serenay Sarıkaya'ya Şaşırtan Ses Yorumu!..

İlgili Postlar

Şan Hocasından Serenay Sarıkaya’ya Şaşırtan Ses Yorumu!..

Ünlü şarkıcı Bergen’in hayatına can vermek için dolu dizgin şan dersleri alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, hocasının ses yorumu üzerinde  dersleri artırmak zorunda kaldı. Ünlü oyuncunun ses eleştirisi ve tüm Detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya’nın Annesiyle Tanıştı!

Şan Hocasından Serenay Sarıkaya’ya Şaşırtan Ses Yorumu!..

Geçmiş döneme acıların kadını olarak sesiyle, müziğiyle, güzelliği  ve hayatı ile damgasını vuran ünlü arabeskçi Bergen’in acılarını konu alan filmde başrolü oynayacak olan oyuncu Serenay Sarıkaya, tam gaz hazırlanıyor. En son 27 Kasım 2020 tarihinde seyirciyle buluşması planlanan Bergen filmi için, merhum sanatçının ailesi ile tanışması isteyen ünü oyuncu;

“Tam 1.5 yıldır bu role çalışıyorum. Bergen şarkılarını ezberledim. Şan hocamla parçaların duygusunu çalışıyoruz. Bergen ile ilgili yazılan her şeyi okudum. Şimdi ailesiyle tanışacağım. Yaşadığı yerleri ziyaret edeceğim.”  demişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay!a Şan Hocasın’dan Olumsuz Eleştiri Geldi!..

Posta’da yer alan özel habere göre, geçen günlerde ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını canlandıracağı için şan dersleri alan oyuncu Serenay Sarıkaya, şan hocasının, “Sesin Avrupai, arabeske yatkın değil” yorumu üzerine şan derslerini artırmak zorunda kaldı.

Serenay Sarıkaya, Bergen'in Ailesiyle Tanışacağını Söyledi

Serenay Sık Sık Bergen Yakınlarıyla Görüşüyor!..

Bergen rolünü çok önemsediğini ve elinden gelenin fazlasını yapacağını söyleyen ünlü oyuncunun, haftalarca şarkıcı Bergen’in sahne görüntülerini izlediği kulislerde konuşuluyor. Bol bol Bergen’in zaman geçirdiği yakınlarıyla da görüşen Serenay Sarıkaya’nın set çekimlerinin başladığı güne kadar sesi için şan dersleri almaya devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Şan Hocasından Serenay Sarıkaya'ya Şaşırtan Ses Yorumu!.. ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler