Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan Elenen Sürpriz Gönüllü İsim Kim?

İlgili Postlar

Survivor’dan Elenen Sürpriz Gönüllü İsim Kim?

Geçtiğimiz akşam en son yeni bölümüyle tv 8 ekranlaında izlenen Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Dominike veda eden gönüllü ünlü şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan oldu. Tüm Detaylar Haberimizde..

Tayfun Erdoğan’dan Şok Açıklamaları!

Survivor’dan Elenen Sürpriz Gönüllü İsim Kim?

TV8 televizyonunda sevilerek izlenen yarışma programı Survivor, 22.yeni bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Ödül oyunundan sonra eleme heyecanının yaşandığı bu bölümde Evrim, Ceyhun ve Tayfun arasından Survivor’a veda isim de belli oldu.

Tayfun Erdoğan Kimdir?

Survivor’da Eleme Adayları Belli Oldu!..

5. haftasında Survivor’ın dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı dün akşam ada konseyinde oylamaya gitti ve ilk eleme adayı olarak da Cem Can seçildi. Fakat sms oylaması sonuçlarına göre de gönüllülerden en yüksek oyu alan iki yarışmacı  olan Nize ve Cemal Can olunca böylece Cemal Can’ın eleme adaylığı düşmüş oldu. Sunucu Acun ise en yüksek oyu alan 3 yarışmacının, elemeye kalacak yarışmacıların belirleyeceğini iletti. SMS oylamasında en çok oy alanlardan Cemal Can, Ceyhun’un,Nisa, Tayfun Erdoğan’ın, Yunus Emre ise Evrim’in adını söyledi.

Tayfun Erdoğan Elendi!

Survivor gönüllüler takımında elemeye kalan Evrim, Tayfun ve Ceyhun arasında adaya veda eden yarışmacı ünlü oyuncu Emrah’ın oğlu olan 29 yaşındaki Tayfun Erdoğan oldu. Tayfun Erdoğan il olarak ünlü sunucu Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel programına katılarak adını duyurmuştu.

Emrah'ın oğlu Tayfun zorlu geçen çocukluğunu anlattı: Herkes okuldayken ben DNA testi oluyordum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler