Ana SayfaKimdirTayfun Erdoğan Kimdir?

İlgili Postlar

Tayfun Erdoğan Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Tayfun Erdoğan kimdir? Tayfun Erdoğan kaç yaşında? Tayfun Erdoğan aslen nereli? Tayfun Erdoğan hangi burç? Tayfun Erdoğan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tayfun Erdoğan Kaç Yaşında? Tayfun Erdoğan Aslen Nereli? Tayfun Erdoğan Hangi Burç?

Tayfun Erdoğan 1 Ocak 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Tayfun Erdoğan, Oğlak burcudur.

Tayfun Erdoğan Kimdir?

Tayfun Erdoğan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Ünlü bir babanın oğlu olarak tanınan Tayfun Erdoğan, bir dönemler Yeşilçam filmlerine damgasını vuran, “Küçük Emrah” olarak tanınan, Emrah Erdoğan’ın oğludur. Babasıyla olan ilişkisiyle sık sık magazin gündemine gelen Tayfun Erdoğan 2017 senesinde “Renkli Sayfalar” programına katılmış ve programda seslendirdiği şarkıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

2018 senesinde “Evleneceksen Gel” programına katılan Tayfun Erdoğan yarışmada gönlüne göre birini bulmamıştır ancak bu ara sosyal medyadan sık sık evlilik teklifi aldığını açıklamaktadır. Bu sene “Survivor 2020” yarışmasıyla TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Tayfun Erdoğan, “Gönüllüler” takımında yer alacaktır.

Tayfun Erdoğan Tv Şovları

  • 2020 – Survivor
  • 2018 – Evleneceksen Gel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler