Ana SayfaÜnlülerDoktor Mehmet Öz'ün Olay Yaratan Karantina Tavsiyesi!

İlgili Postlar

Doktor Mehmet Öz’ün Olay Yaratan Karantina Tavsiyesi!

Dünyada başarılarıyla nam salan ünlü Türk doktor Mehmet Öz, Korona virüsü hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarına yepyenisi ekledi. Mehmet Öz, evde kalmak zorunda kalabilen çiftlerin gerilimi azaltmak için öyle bir tavsiyede bulunduki gözler Mehmet Öz’e çevrildi. Detaylar Haberimizde..

Doktor Mehmet Öz’ün Olay Yaratan Karantina Tavsiyesi!

Mehmet Öz: “Bol Bol Seks Yapın”

TMZ’ye konuşan Mehmet Öz, kalaı ortamda kalan kişilerin korona virüsüyle mücadele hakkında önerilen sosyal mesafenin olumsuz sonuçlarına karşı bol bol seks yapmalarını tavsiye etti.

“Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm seks. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi” dedi.

mehmet öz ile ilgili görsel sonucu

“9 ay İçinde Doğum Oranlarında Patlama Bekliyorum”

Aslında Dr. Mehmet Öz, böyle bir dönemde fiziksel teması öneren az sayıda kişiden bir tanesi. Sosyal mesafe çerçevesinde insanların birbirinden en az 1.8 metre uzak durması gerektiğini Salgın Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) savunuyordu.

Mehmet Öz’ün tavsiyeleriyle birlikte mesafeli yaklaşan uzmanlar da bu görüşe bir yorumda bulundu. Long Island’da acil servis doktoru olan Dr. Frederick Davis, salgın sırasında seks konusunun gri bir alan olduğunu yorumladı. Dr. Frederick Davis, “Eğer hiçbir semptom göstermiyorsanız cevap evet. 8-9 ay içinde doğum oranlarında patlama bekliyorum” şeklinde youmladı.

mehmet öz ile ilgili görsel sonucu

Dr. Mehmet Öz, “Türk bükülmesi”  Tekniği..

Ayrıntılı bir şekilde el yıkanması gerektiğini ve corona virüsüyle mücadele etmek için detaylıca el yıkamanın önemli olduğunu vurgulaya Dr. Mehmet Öz, “Türk bükülmesi” ve “Tony parmağı” gibi el yıkama hareketlerine,isimler de verdi.

Dr. Mehmet Öz, “Elinizi yıkadıktan sonra bir kağıt havlu aracılığıyla musluğu kapatın, kapıyı açın ve çıkın. Eğer elinizi doğru bir şekilde yıkarsanız, corona virüsüne yakalanma riskini yarı yarıya azaltırsınız, bana inanın” demişti.

mehmet öz ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler