Ana SayfaÜnlülerErhan Çelik Ve Eşi Özlem Gültekin'in Bebeği Dünyaya Geldi..

İlgili Postlar

Erhan Çelik Ve Eşi Özlem Gültekin’in Bebeği Dünyaya Geldi..

Ünlü sunucu Erhan Çelik ve geçen yıl nikah masasına oturduğu eşi Özlem Gültekin’in bebekleri bugün dünyaya geldi. Erhan Çelik ve Özlem Gültekin oğullarına Ali Boran ismini koydu. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen: “Benim Erhan Çelik İle Bir Sorunum Yok”

Erhan Çelik ve Eşi Özlem Gültekin’in Bebeği Dünyaya Geldi..

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Doktor Özlem Gültekin ile Erhan Çelik, İzmir’de sade bir törenle dünya evine girmişti ve Mardin’in tanınan aşiretlerinden Gültekin ailesinin kızı olan Özlem Gültekin, mesleğini İzmir ve İstanbul’da icra ediyor.

ünlü haberci Erhan Çelik’in beklediği gün geldi ve nihayet oğluna kavuştu. Doktor Özlem Gültekin ile haberci Erhan Çelik, İzmir Kent Hastanesi’nde bugün dünyaya gelen bebeklerine Ali Boran adını verirken ikilinin paylaşımı dikkat çekti. Ünlü sunucu Erhan Çelik ve doktor Özlem Gülktekin bebek sevinclerini sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir mesajla sevenlerine  duyurdu.

Erhan Çelik Kimdir?

Erhan Çelik ve Eşi Özlem Gültekin' ile ilgili görsel sonucu

Erhan Çelik: “Oğlumuz Ali Boran Bugün Sağlıklı Bir Şekilde Dünyaya Geldi. “

“Oğlumuz Ali Boran bugün saat 15.30’da sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Gözlerini açtığı İzmir Kent Hastanesi’nde diğer tüm hastaneler gibi virüs nedeniyle ziyaretçi kısıtlaması yaşandığı için ileride çok daha sağlıklı günlerde görüşmeyi diliyoruz. Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.”

Özlem-Erhan Çelik”

Erhan Çelik Doğum Öncesinde Ali Boran’ın Hazırlıklarından Bir Fotoğrafda Paylaşmıştı..

Erhan Çelik ve Eşi Özlem Gültekin' ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler