Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen: "Benim Erhan Çelik İle Bir Sorunum Yok"

İlgili Postlar

Gülben Ergen: “Benim Erhan Çelik İle Bir Sorunum Yok”

Gülben Ergen’in, eşi tarafından katledilen Emine Bulut cinayeti hakkında sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda eski eşi Erhan Çelik’e hakaret ettiği öne sürülerek yargılandığı dava bugün sonuçlanmış ve beraatine karar verilmişti. Ünlü şarkıcı duruşmada eski eşi Erhan Çelik hakkında neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti

Gülben Ergen: “Benim Erhan Çelik İle Bir Sorunum Yok!”

Bugün, İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmaya, sanık ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve tarafların avukatları katılırken ünlü sunucu Erhan Çelik katılmadı.

Gülben Ergen kimdir?

Duruşmada savunma yapan sanık Gülben Ergen, “Ben namus cinayeti işleyenlere dedim. Bundan başka pay çıkaramaz, yani cinayet işleyenler bunu üstlenir. Emine Bulut cinayeti, kızının önünde işlenen bir kadın cinayeti olduğu için ben de üç çocuk annesi olduğum için topluma karşı hassasiyetimi gösterir tweet attım. Ayrıca katili işleyen kişinin fotosunu da paylaştım. Kadın şiddetini yaşamış birisi olarak hassasiyet gösterdim, kadın cinayeti işleyen katillere yönelik beyanda bulundum, ‘namussuzlar’ dedim. Benim şikayetçiyle bir sorunum yoktur. Benim müştekiyi toplum hafızasında hedef alarak onun üzerinden kötü yorum yapılması amaçlı söylediğim bir söz yoktur” diye konuştu.

Erhan Çelik Kimdir?

gülben ergen erhan çelik ile ilgili görsel sonucu

Gülben Ergen: “Sanık Olarak Yargılanmam Bile Bir Mağduriyettir”

Şikayetçi Erhan Çelik’in avukatı, Gülben Ergen’in cezalandırılmasını talep ederken Sanık Gülben Ergen’in avukatı ise müvekkilinin müştekiye yönelik herhangi bir hakaret içeren ifadesinin olmadığı, davaya konu olan ifadelerin kadın cinayetlerine ilişkin olduğunu belirterek, müvekkilinin beraatini istedi. Son sözleri sorulan Gülben Ergen, “Sanık olarak yargılanmam bile bir mağduriyettir, suçsuzum, beraatimi isterim.” dedi. Gülben Ergen’in son sözlerini söylediği anda duygulandığı gözlemlendi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler